Ο Σάκης Τσιώλης on camera για το διαζύγιο με την Ξάνθη και την Εθνική

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Λίγο μετά το… πρόωρο διαζύγιό του με την Ξάνθη, ο Σάκης Τσιώλης μίλησε στην webcamera του Gazzetta για τους λόγους που δεν κατάφερε να ευδοκιμήσει η συνεργασία του με τους Ακρίτες, ενώ σχολιάζει και όλα τα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας. Από την Εθνική του… ανέτοιμου Ρανιέρι και την ήττα από την Ρουμανία που έμπλεξε τα πράγματα, μέχρι την περιπέτεια του Άρη, που καλείται να αποβάλει τις παθογένειες και να επιστρέψει πάλι δυνατός. 

Φυσικά, από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και ο Αστέρας. Η χαρά που νιώθει, αντί για πικρία, όταν βλέπει τους Αρκάδες να θριαμβεύουν σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο «παρεξηγημένος» Γιώργος  Μποροβίλος που κρύβεται πίσω από την επιτυχία και την γιγάντωση του συλλόγου, η παρακαταθήκη που άφησε αλλά και το Κύπελλο που του στέρησαν, σε ένα τελικό που, ηθικά, κατέκτησε η ομάδα της Τρίπολης. 

Σε σχέση με τον Ρανιέρι, ο Σάκης Τσιώλης τονίζει: “Ήρθε στα δύσκολα. Το παιχνίδι στην Φινλανδία δεν ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα. Οι πολλές αλλαγές φανέρωσαν ότι δεν ξέρει ακόμα την ομάδα. Υπάρχει νευρικότητα, όμως υπάρχει καλό υλικό και σίγουρα ο χρόνος λειτουργεί υπέρ του Ρανιέρι και των παικτών”.

“Κριτική δεχτήκατε εκ των έσω στην τελευταία σας ομάδα. Πως νιώσατε από την περιπέτειά σας στην Ξάνθη;”, ρωτήθηκε στην συνέχεια ο Σάκης Τσιώλης για να απαντήσει:

“Κριτική εκ των έσω δεν είδα. Δεν κόλλησε η χημεία μας και πολύ νωρίς, εξάλλου ήταν μόλις δυόμισι τρεις μήνες. Δεν μπορεί να κριθεί τίποτα και κανένας. Ο λόγος που πήγα ήταν η καλή της οργάνωση, τα αθλητικά της κέντρα, η συνέπεια που είχε.  Αποφασίσαμε νωρίς να κερδίσουμε την συνεργασία μας. Κρατάω την εκτίμηση και την αγάπη του κόσμου και εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα για την συνέχεια . Εγώ πήρα πολλά μηνύματα από τον κόσμο και όσο ήμουν εκεί και από τους μέσα στην ομάδα. Δεν αισθάνθηκα κριτική, ίσα ισά εκτίμηση και αγάπη. Αυτό ήταν μια απόφαση κυρίως του ιδιοκτήτη και δική μου”.

Στο τέλος της 12λεπτης συνέντευξης τονίζει: “Μετά από 17 χρόνια επρόκειτο να το γευτώ και αυτό, αλλά ένας προπονητής οφείλει στην καριέρα του να τα ζήσει όλα…”. Όσο για το μέλλον; “Θα πρέπει στο μέλλον, με όποιον άνθρωπο με τιμήσει, να δούμε αν ταυτίζονται οι απόψεις μας και όλη η φιλοσοφία μας για το ποδόσφαιρο…”

Δείτε το βίντεο

[iframe width=”503″ height=”284″ src=”//www.youtube.com/embed/56n7Rixqjtw” frameborder=”0″ allowfullscreen]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here