Πανέτοιμη δηλώνει η ΑΕΚ για να ανέβει στην Ορεστιάδα

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

 – Mε διπλή προπόνηση, το πρωί στο γυμναστήριο και το βράδυ στο γήπεδο, ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ των Δημητρούδη, Ανδρεάδη και Πέτρογλου για τους αγώνες με την Ορεστιάδα και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που θα γίνουν την Παρασκευή (17/10) και Σάββατο (18/10) στο κλειστό της Ορεστιάδας στα πλαίσια της Α΄φάσης του Λιγκ Καπ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ωστόσο είναι αν θα παίξει η ΑΕΚ πρώτα με τον ΑΟΟ και μετά με τον Εθνικό ή το αντίστροφο. Και τα δύο ματς θα έχουν ενδιαφέρον πάντως, αφού για πρώτη φορά θα τεθεί ο Ανδρεάδης απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του, τον Εθνικό, αλλά και ο Δημητρούδης απέναντι στην Ορεστιάδα με την οποία προπονούνταν μέχρι πριν μια εβδομάδα!

Ο Χόρχε Ελγκέτα είχε δώσει ρεπό το Σαββατοκύριακο στους παίκτες του προκειμένου να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν φρέσκοι στις προπονήσεις. Ο Αργεντινός τεχνικός είναι ευχαριστημένος από τη δουλειά των νέων αποκτημάτων, Γιάννη Δημητρούδη και Δημήτρη Ωρολογά, οι οποίοι μαθαίνουν σιγά-σιγά τα συστήματα και μπαίνουν στη φιλοσοφία της ομάδας, μετά την τριπλή αποχώρηση που είχαμε.

Η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Ορεστιάδα την Πέμπτη το μεσημέρι ενώ το βράδυ της ίδιας μέρας οι παίκτες θα γυμναστούν στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες και το ίδιο θα κάνουν και την Παρασκευή το πρωί.