Photos: 40 Kλικ από την εκδρομή του ThrakiSportS στην Κωνσταντινούπολη

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Κώστας Καραγιάννης

– Μετά από ένα κουραστικό αλλά ευχάριστο διήμερο ολοκληρώθηκε η εκδρομή που πραγματοποίησε το ThrakiSportS και οι φίλοι του στην Κωνσταντινούπολη σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο “DION TOURS” για να παρακολουθήσουν τους πρωταθλητές του ΝΒΑ San Antonio Spurs με τη Φενερμπαχτσε Ulker, σε ένα παιχνίδι που έγινε στα πλαίσια του NBA Global Games και αποτελεσε το δεύτερο φιλικό για την αμερικάνικη ομάδα στην Ευρώπη.

Δείτε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ για την εκδρομή αυτή του ThrakiSportS αν και στις εικόνες δε περιγράφονται τα συναισθήματα που νοιώσαμε, από την αναχώρηση τη Παρασκευή το βράδυ, τη ξεναγηση στη Κωνσταντινούπολη, τη βόλτα στο Βόσπορο, την επίσκεψη στην Αγιά Σοφιά, φυσικά από τον αγώνα στο Ulker Arena που βρήκε νικήτρια την ομάδα των Πάρκερ και Ντάνκαν επί της Φενέρμπαχτσέ, το show των San Antonio Spurs, της μασκότ της ομάδας, των κοριτσιών τους από το Τέξας κατά τη διάρκεια του αγώνα και την επιστροφή την Κυριακή το βράδυ.

Μάλιστα, ιδιαίτερη χαρά μας προκάλεσε το γεγονός ότι στην εκδρομή στην Πόλη συμμετείχε και η ακαδημία της ΧΑΝΘ που έσπευσε να ζητήσει ακύρωση του αγώνα της με τον Άρη Θεσσαλονίκης και ταξίδεψε σύσσωμη για να απολαύσει από κοντά τους πρωταθλητές του NBA, με αποτέλεσμα οι μικροί παίκτες να απουσιάζουν έστω και από την κερκίδα της αναμέτρησης της ανδρικής ομάδας με τον ΓΑΣ Κομοτηνή. Ας τα βλέπουν αυτά και οι ομάδες της Θράκης, που είχαν μια χρυσή ευκαιρία να ζητήσουν κάτι ανάλογο από την ΕΚΑΣΑΜΑΘ και μαζικά να σπεύσουν να προσφέρουν στους μικορύς φίλους του μπάσκετ την εμπειρία της παρακολούθησης ενός αγώνα των πρωταθλητών του NBA.

Περιμένουμε τις προτάσεις σας και με βάση τις δικές σας επιθυμίες θα προσπαθήσουμε να οργανώσουμε και το επόμενο μεγάλο ταξίδι μας. Γιατί πάνω από όλα, στο ThrakiSportS οι συνεργάτες καιο οι αναγνώστες είμαστε μια παρέα – και θέλουμε να διατηρηθούμε έτσι…