Ο Γαβριηλίδης στέλνει… σπίτι του τον διαιτητή του Πιερικός – Ηρακλής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Χάρη στο γκολ του Περόνε, ο Ηρακλής έφυγε με το “διπλό” από την Κατερίνη, αφού πήρε τη νίκη με 0-1 κόντρα στον Πιερικό, ωστόσο ακόμα συζητείται η πολύ κακή διαιτησία του Λαρισαίου Τήλου στο παιχνίδι.

Ο Ηρακλής ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 52′ του δευτέρου ημιχρόνου, όταν ο Περόνε με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη πρόλαβε την έξοδο του αντίπαλου πορτιέρο και και έγραψε το 0-1.

Ωστόσο η αναμέτρηση στιγματίστηκε από δύο μεγάλα λάθη του διαιτητή και συγκεκριμένα στο 26′ όταν ο Σταματης με αγκωνιά χτύπησε τον Ζιάμπαρη, με τον τελευταίο να αποχωρεί εκτός γηπέδου με τα αίματα αλλά ο ρέφερι όχι απλώς να μην δείχνει την καραμπινάτη κόκκινη κάρτα αλλά να μην δίνει ούτε φαουλ!

Δεν φτάνει όμως που χαρίστηκε στον ποδοσφαιριστή της ομάδας της Κατερίνης, καθώς στο 77′ οι γηπεδούχοι ζήτησε πέναλτι στο χέρι του Στάμου, ωστόσο και πάλι ο κ. Τζήλος δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών.

Ο αμυντικός του γηραιού Σταμου απέκρουσε δίκην γκολκίπερ το σουτ του Μανίκα σε άδεια εστία, αλλά ο λαρισινός διαιτητής που ειχε… πιάτο τη φάση, έδειξε προς γενική κατάπληξη κόρνερ ενώ θα έπρεπε να δώσει πέναλτυ και κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Ηρακλή.

Δυο σημαντικά λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων που λογικά δεν θα πέρασαν απαρατήρητα από το μπλοκάκι του κομοτηναίου παρατηρητή Βασίλη Γαβριηλίδη, αδερφού του προέδρου της ΕΠΣ Θράκης…