ΕΣΠΕΘΡ: Πρόκριση Ορεστιάδας επί της Ν. Βύσσας στο κύπελλο Ελλάδας

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

   – Παρότι ήταν το… αουτσάιντερ η γυναικεία ομάδα της Ορεστιαδας μετά από δυομιση ώρες νίκησε τη Νέα Βύσσα για το κύπελλο γυναικών και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του θεσμού.    

Η Νέα Βύσσα ήταν το φαβορί της αναμέτρησσης αλλά δεν το απέδειξε στο γήπεδο και ηττήθηκε με 3-1 (37-35, 25-20, 19-25, 25-19). Χαρακτηριστικό το παιχνιδιού ήταν το πάθος που έδειξαν οι παίκτριες της ομάδας της Ορεστιάδας η πλειονότητα των οποίων προέρχεται από τις πολυάριθμες και οργανωμένες ακαδημίες του Α.Ο.Ο που από φέτος λειτουργούν σε Ιταλικά πρότυπα (σύμφωνα με τη διοίκηση της Ορεστιάδας).
  

Ωστόσο η διοίκηση της Ν. Βύσσας εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στον ΑΟΟ:

«Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα, για τον θεσμό του Κυπέλλου, που διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ορεστιάδας , η ομάδα μας ηττήθηκε από τον Α.Ο Ορεστιάδας με σκορ 3-1. Παρ’ όλο το λίγο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας, η ομάδα μας έδειξε καλά στοιχεία αλλά η ανωτερότητα του Α.Ο Ορεστιάδας στον αγώνα αυτό ήταν εμφανής και έτσι περνάει στην επόμενη φάση του θεσμού. Η Διοίκηση και η ομάδα του Α.Ο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας εκτός από τα συγχαρητήρια προς την ομάδα του Α.Ο.Ο για τη νίκη τους, τους ευχόμαστε καλή πορεία στο θεσμό του Κυπέλλου».

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο Ο Εβρος Σουφλίου νίκησε τις Αμαζόνες Μαΐστρου. Οι δύο τους προκρίνονται στον δεύτερο γύρο όπου θα πάρει μέρος και ο Ερμής Δράμας.