Ενδιαφέρον και στήριξη από Μελισσανίδη για το εγχείρημα της ΑΕΚ Έβρου

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημήτρη Μελισσανίδη να στηρίξει το εγχείρημα της ΑΕΚ Έβρου αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του Δήμου Αλεξανδρούπολης κατά την διάρκεια της ημερίδας που με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (12/10) στο χώρο του ΚΕΠΑΚΥ δίπλα στο Νέο Κολυμβητήριο της πόλης.

Τα μέλη της ομάδας, καθώς και πολλοί φίλοι της Ένωσης έδωσαν το παρών, ώστε να ενημερωθούν για όλα όσα σχετίζονται με το σωματείο της Αθλητικής Ένωσης Κωνσταντινουπόλεως Έβρου. Για το σκοπό και τους στόχους της Θρακιώτικης ομάδας μίλησαν μεταξύ άλλων ο Μαργαρίτης Πετρτζίκης (μέλος ΑΕΚ Έβρου), ο πρόεδρος Σιδέρης Μιχαηλίδης, ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαΐωάννου, ο Κώστας Μαυρίδης από το Δήμο Αλεξανδρούπολης, καθώς και ο γραμματέας του συλλόγου Δημήτρης Πράπας.

Το μέλος της ΑΕΚ Έβρου o Μαργαρίτης Πετριτζίκης επισήμανε: “Η ΑΕΚ Έβρου έχει ως σκοπό να προαχθούν οι ρίζες και ο πολιτισμός όλων των Μικρασιατών ΑΕΚτζήδων της Θράκης. Η δική μας ΑΕΚ δε θα χάνει ποτέ και είμαστε υπερήφανοι, γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα. Η προσφορά της Ένωσης είναι σημαντική στην κοινωνία και την ιστορία με γνώμονα πάντα τις αρχές και αξίες που πρεσβεύει ο Δικέφαλος Αετός”.

Ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Παπαΐωάννου είπε: “Η ΑΕΚ Έβρου δημιουργήθηκε με στόχο να μεταδωθούν σε όλους όλα αυτά που πρεσβεύει η ομάδα. Επίσης σκοπός μας είναι να υπάρχει ο σύλλογος για πολλά χρόνια και το μεγαλύτερο πράγμα που θέλουμε να επιτύχουμε μακροπρόθεσμα είναι η δημιουργία ακαδημίας, όπου θα συμμετέχουν όλοι οι μικροί κιτρινόμαυροι φίλοι”.

Ο πρόεδρος του Εβρίτικου συλλόγου Σιδέρης Μιχαηλίδης τόνισε: “Ευχαριστώ καταρχάς τα ιδρυτικά μέλη της ΑΕΚ Έβρου, που μου έκαναν την τιμή να γίνω πρόεδρος αυτής της ομάδας. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλοι τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, που βοήθησε ώστε να υλοποιεί το εγχείρημα”.

Τον Δήμο Αλεξανδρούπολης εκπροσώπησε ο Κώστας Μαυρίδης, ο οποίος ανέφερε: “Ο Δήμος είναι δίπλα στην ομάδα, θα στηρίξει αυτή την σπουδαία προσπάθεια. Η ΑΕΚ έχει βαρύ όνομα και ιστορία και χαίρομαι αφάνταστη για όλη αυτή την παρέα και την καινούρια ΑΕΚ που φτιάξατε. Να είστε σίγουροι πως θα υπάρξει στήριξη και από τη μάνα ΑΕΚ, καθώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε συζήτηση που είχα μαζί του, έδειξε ενδιαφέρον να στηρίξει το νέο αυτό εγχείρημα”.

Ο γραμματέας της ΑΕΚ Έβρου Δημήτρης Πράπας επισήμανε: “Σκοπός μας είναι η δημιουργία νέων μελών στην ΑΕΚ Έβρου με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας, ώστε να αποκτήσουμε ακόμα μεγαλύτερη δυναμική στην πόλη μας. Το βέβαιο είναι πως θα κινηθούμε στις ιδέες και αξίες που πρεσβεύει η ΑΕΚ”.

Αναλυτικά το Δ.Σ. της ΑΕΚ Έβρου:

Πρόεδρος: Σιδέρης Μιχαηλίδης

Αντιπρόεδρος: Άγγελος Λώλης

Γραμματέας: Δημήτρης Πράπας

Ταμίας: Θωμάς Χουσμεράς

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΒΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ