Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των Κυκλώπων στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Το τουρνουά παγκορασίδων «Κυκλωπάκι 2014», διοργανώνουν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης από 27-29 Δεκεμβρίου στην πρωτεύουσα του Έβρου.

Οι πρώτες επαφές με τις ομάδες της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης ήταν θετικές, ενώ αναμένονται απαντήσεις και από ομάδες από το εξωτερικό.

Ειδικότερα ο αρχικός σχεδιασμός είναι να πραγματοποιηθεί το τουρνουά σε δύο ομίλους των τεσσάρων ομάδων, ενώ ανάλογα με τις συμμετοχές το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί. 

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η παρουσίαση των ομάδων και θα ξεκινήσουν οι αγώνες, την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου θα λάβουν χώρα οι αγώνες του τουρνουά, ενώ την Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι τελικοί, με τη συνέχεια να περιλαμβάνει τις απονομές και την τελετή λήξης της διοργάνωσης. 

Όσον αφορά τη συμμετοχή κατ’ άτομο αυτή ανέρχεται στα 70€ και περιλαμβάνει δύο διανυκτερεύσεις, πρωινό και δύο γεύματα στο ξενοδοχείο Thraki Palace 5 αστέρων. Οι ενδιαφερόμενοι για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στον κ. Χρήστο Ποντισίδη στο τηλέφωνο 6936162381.