LIVE η Γ’ Εθνική: Απόλλων Αρναίας – Εβρος Σουφλίου και Βυζάντιο- Εθνικός

Μεταδίδει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Απόλλων Αρναίας – Έβρος Σουφλίου για την 3η αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Καλησπέρα. Επιστροφή στα γήπεδα για της ομάδες της Γ’ Εθνικής που μετά την αναβολή της προηγούμενης εβδομάδας επιστρέφει με τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής, με τις δύο ομάδες της Θράκης να δοκιμάζονται εκτός έδρας.

Ωρα 15:05  Η ομάδα του Έβρου Σουφλίου που τις δύο πρώτες αγωνιστικές έχει 4 βαθμούς θέλει να πετύχει ότι και στην πρεμιέρα μέσα στην Δράμα απέναντι στην Δόξα, αυτή την φορά στην Αρναία και κόντρα στον Απόλλων.

Ωρα 15:07  Απο την άλλη η ομάδα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έχει επίσης 4 βαθμούς μετά απο δύο παιχνίδια δοκιμάζεται στο Κοκκινόχωμα της Καβάλας απέναντι στο τοπικό Βυζάντιο.

Ωρα 15:15  Στα άλλα ματς του 1ου ομίλου, ο Άρης υποδέχεται τον Εθνικό Αγιονερίου στο «Κλ. Βικελόδης», ενώ ενδιαφέρον έχει και το Δόξα Δράμας-Καστοριά, με τους «γουναράδες» να απέχουν από τις προπονήσεις, επειδή είναι απλήρωτοι αλλά και την επίσης ιστορική Δόξα να μην έχει βαθμό μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Καλό ματς αναμένεται να γίνει και στα Γιαννιτσά, όπου η Αναγέννηση αγωνίζεται με την Καβάλα. Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων φιλοξενεί τον Καμπανιακό, ενώ ο Άρης Ακροποτάμου αντιμετωπίζει τον Ορφέα Ελευθερούπολης σε μια καβαλιώτικη κόντρα. Τέλος, ο Πανσερραϊκός δοκιμάζεται στη Φλώρινα από τη Θύελλα Φιλώτα.

Ωρα 15:17  Όπως κάθε Κυριακή, θα έχουμε ενημέρωση από όλα τα ματς και έμφαση φυσικά στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων της Θράκης.

Ωρα 15:25  Μόλις πήραμε τις συνθέσεις από την Καβάλα.

Βυζάντιο: Παπαδόπουλος, Κωβσσταντινίδης, Τριανταφυλλίδης, Ελευθεριάδης, Παυλίδης, Κεφαλάς, Βλάχος, Σπυρίδης, Μαρκόπουλος, Τσιλογλου, Ταχματζίδης

Εθνικός: Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Μαμούτ, Φλώρος, Αγγελακάκης.

Ωρα 15:35  Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να επικοινωνήσουμε ακόμα με Αρναία για τις συνθέσεις από εκεί.

Ωρα 15:41  Διαιτητική τριπλέτα του αγώνα Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι οι Λυμπούδης, Παπαναστασίου, Συμεωνίδης (της ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ στην αναμέτρηση Απόλλων Αρναίας – Έβρος Σουφλίου σφηρίζουν οι Βλιώρας, Καρακώστας, Νίκζας (της ΕΠΣ Λάρισας).

Ωρα 15:45  Επίσης αξίζει να αναφέρουμε ότι τον αγώνα Δόξα Δράμας – Καστοριά σφυρίζει ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης.

Ωρα 15:50  Σε δέκα λεπτά η έναρξη όλων των αγώνων.

Ωρα 16:00  Εναρξη στα παιχνίδια της Γ’ Εθνικής και άμεση ενημέρωση για όλα τα ματς.

Ωρα 16:02  Εναρξη σε όλα τα παιχνίδια με τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του αδικοχαμένου φιλάθλου Κώστα Κατσούλη.

Ωρα 16:20  Γκολ σε αρκετά γήπεδα της Γ’ Εθνικής με την συμπλήρωση ημιώρου. Δόξα Δράμας – Καστοριά 1-0, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα 0-1. Αρης – Εθνικός Αγιονερίου 1-0, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 0-1. Δεν έχουμε ενημέρωση για κάποιο γκολ στα παιχνίδια των δυο ομάδων μας.

Ωρα 16:30  Ημίωρο στους αγώνες. Στο 0-0 και ο Εθνικός με το Βυζάντιο στο Κοκκινόχωμα και ο Έβρος Σουφλίου με τον Απόλλωνα στην Αρναία. Ισοφαρίζεται ο Άρης από τον Εθνικό Αγιονερίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ωρα 16:40  Ανοίγει το σκορ και ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός στην Καστοριά και προηγείται με 1-0 της Θύελλας Φιλώτα. 

Ωρα 16:50  Ημίχρονο στο Κοκκινόχωμα, σε ένα παιχνίδι χωρίς την παραμικρή φάση. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Βυζάντιο – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-0.

Ωρα 16:58  Αποτελέσματα ημιχρόνου στην Γ’ Εθνική (δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να μάθουμε τα νεώτερα από Αρναία): Αρης – Εθνικός Αγιονερίου 1-1, Θύελλα Φιλώνα – Πανσερραϊκός 0-1, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 0-1, Δόξα Δράμας – Καστοριά 1-0, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα 0-2

Ωρα 17:06 Εναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Κοκκινόχωμα και σε όλα τα γήπεδα.

Ωρα 17:15  Ξεκίνημα δευτέρου μέρους με γκολ στην Δράμα πάλι για την Δόξα που προηγείται με 2-0 της Καστοριάς.

Ωρα 17:18  Κάνει πάρτι η Δόξα Δράμας απέναντι στην Καστοριά,  ανεβαίνει στο 3-0 ο δείκτης του σκορ.

Ωρα 17:20  Γκοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ ο Εθνικός. Με ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ ο Φλώρος με σουτ έξω από την περιοχή ανοίγει το σκορ στο Κοκκινόχωμα. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1.

Ωρα 17:28  Γκολ το Κοκκινόχωμα. Κόρνερ ο Τσαχπατζίδης, πιάνει την κεφαλιά ο Παπαδόπουλος, διώχνει προσωρινά ο Φυσέκης αλλά με το πόδι ο ίδιος παίκτης παίρνει το ριμπάουντ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 17:40  Μπαίνουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο των αγώνων

Ωρα 17:45  Λύτρωση για τον Άρη στο τελευταίο δεκάλεπτο, προηγείται πλέον 2-1 του Αγιινερίου. Κερδίζουν οι Σέρρες, η Καβάλα και η Δόξα Δράμας λίγο πριν το τέλος

Ωρα 17:50  Στο Κοκκινόχωμα μπαίνουμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, παραμένει το Βυζάντιο – Εθνικός 1-1

Ωρα 17:55  Επειδή μας ρωτάτε, δυστυχώς μετά το ημίωρο οι άνθρωποι του Σουφλίου με τους οποίους είχαμε επικοινωνία δεν έχουν απαντήσει στις κλήσεις μας και για αυτό δεν έχουμε εικόνα για το τι κάνει ο Έβρος Σουφλίου. Θα μάθουμε σύντομα μάλλον κατευθείαν τελικό και θα σας μεταφέρουμε.

Ωρα 17:58  Τέλος του αγώνα στην Καβάλα. Τελικό αποτέλεσμα: Βυζάντιο Κοκκινοχώματος – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 1-1

Ωρα 18:01  Τελικά αποτελέσματα, όπως τα μαθαίνουμε: Δόξα Δράμας – Καστοριά 3-0, Αρης Θεσσαλονίκης – Εθνικός Αγιονερίου 3-1, Αναγέννηση Γιαννιτσών – Καβάλα 0-3.

Ωρα 18:06  Νέα τελικά: Θύελλα Φιλώτα – Πανσερραϊκός 0-2, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Καμπανιακός 1-1. Μόνο το καβαλιώτικο ντέρμπι Ακροπόταμος – Ελευθερούπολη και το ματς του Σουφλίου μας έμειναν.

Ωρα 18:10  Μας ενημερώνουν ότι το Σουφλί έχει καταφέρει να πάρει μεγάλο διπλό στην Αρναία με 0-1, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε λεπτομέρειες. περιμένουμε επιβεβαίωση. Και στο άλλο ματς που μας μένει, Αρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-1

Ωρα 18:12  Επιβεβαίωση. Με σκόρερ τον Αμέτ Ερκάν ο Εβρος Σουφλίου δραπετεύει με διπλό από την Χαλκιδική. Τελικό αποτέλεσμα: Απόλλων Αρναίας – Εβρος Σουφλίου 0-1

Ωρα 18:15  Αρα έχουμε όλα τα τελικά. Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για το Σουφλί στην Αρναία, ισοπαλία για τον Εθνικό στο Κοκκινόχωμα. Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας.

Σε λίγο σε επόμενη ανάρτηση αναλυτικά συγκεντρωτικά τα αποτελέσματα και η βαθμολογία όπως έχει διαμορφωθεί μετά από τρεις αγωνιστικές…