Γ’ Εθνική: Με τον Ερκάν χρυσή αλλαγή θριάμβευσε το Σουφλί στην Αρναία

Ανταπόκριση από το Σουφλί: Νίκος Γκούντλης

–  Με τον κομοτηναίο παίκτη Αμέτ Ερκάν να αποτελεί την χρυσή αλλαγή του Γιώργου Αραμπατζή, αφού σκόραρε πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο Έβρος Σουφλίου νίκησε με 0-1 τον Απόλλωνα Αρναίας και παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, φτάνοντας τους επτά βαθμούς.

Ο μουσουλμάνος παίκτης εκμεταλλεύθηκε το ριμπάουντ που πήρε μετά την απόκρουση του Καραβελίδη στο σουτ του Κουρελα και με πλασέ από την περιοχή πέτυχε εννέα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το τέρμα που έμελλε να φέρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς της νίκης στο Σουφλί.

Ο Ερκάν είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο μόλις στο 76′, αντικαθιστώντας τον Τοπούζη. Ο Έβρος Σουφλίου είχε μάλιστα την ευκαιρία στο 90′ να διπλασιάσει τα τέρματά του, αλλά ο Μάλκα που επίσης είχε περάσει αλλαγή, σημάδεψε το δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα.

Σε γενικές γραμμές, ο Έβρος ήταν καλύτερος και έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες στην Αρναία. Ωστόσο το αποτέλεσμα ίσως ήταν διαφορετικό αν ο Κουκουλέκης είχε φανεί πιο εύστοχος στο 68′ για τους γηπεδούχους.Τότε είχε σημαδέψει και αυτός το δοκάρι.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΝΑΙΑΣ (Χρήστος Νεοφώτιστος): Καραβελίδης, Μαυριδόγλου, Μενικάλι, Σαλέπης, Μπιμπισίδης, Δημογκίκας, Δ. Μπουλγκουρίδης (80′ Πιπινίκας), Τσιντογιάννης (46′ Σολομωνίδης), Γεωργούλας, Κουκουλέκης, Ταουσιάνης (55′ Λ. Μπουλγκουρίδης).

ΈΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ (Γιώργος Αραμπατζής): Βογιατζής, Αντωνιάδης, Παναγιώτου, Κίτσος, Τσαπάνης, Δραγανίδης, Κουρελλάς, Ευφραιμίδης (60′ Μάλκα), Γωνιάδης (71′ Εμρέ), Κέρι, Τοπούζης (74′ Ερκάν).