ΕΠΣ Θράκης: Όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Δόξα Σώστη με την Ελπίδα Σαπών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είδαν οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο του Σώστη “Ευάγγελος Αρβανιτίδης”.

Γκολ και θέαμα, με 4 τέρματα, δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες από δύο πολύ καλές ομάδες με την Δόξα Σώστη να έρχεται ισόπαλη απέναντι στην Ελπίδα Σαπών με σκορ 2-2.

Στο α’ ημίχρονο ανώτερη η ομάδα του Κώστα Κατσαρίδη που κατάφερε να προηγηθεί 2-0 μόλις στο 21′ ενώ λιγό μετά είχε δοκάρι και 2 καλές ευκαιρίες για να… καθαρίσει τον αγώνα. Στην επανάληψη η ομάδα του Βασίλη Χαριτόπουλου μπήκε αποφασισμένη για να πάρει κάτι και τα κατάφερε, πετυχαίνοντας 2 τέρματα ισοφάρισε ενώ στο τέλος είχε 2 μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει την νίκη.

Έτσι η Ελπίδα πήρε τον 4ο εκτός έδρας βαθμό και έμεινε μόνη στην κορυφή μετά από 3 αγώνες. Στο 18′ σουτ βολίδα του Καραμπάτζιου το 1-0, στο 21 ο ίδιος παίκτης με απευθείας φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αφού πήρε παράξενη πορεία κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-0. Στο 25′ απευθείας φάουλ του Τσορπίδη η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 33′ σουτ βολίδα του Καραμπάτζιου έξοχα απέκρουσε ο Παπανικολάου σε κόρνερ. Έπειτα στο 36′ σουτ του Τσορπίδη ο Παπανικολάου έδιωξε σε κόρνερ, με τον Βασιλακάκη στην πρώτη ευκαιρία για την ομάδα του στο να επιχειρεί το σουτ και η μπάλα να φεύγει άουτ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με ευκαιρία στο 47′, όπου μετά το σουτ του Παπαχατζή η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 55′ έγινε σέντρα από τον Μανάλη ο Μπελέρης σε καλή θέση έπιασε αέρα. Στο 62′ σουτ του Παπαχατζη μπλόκαρε ο Αρήφ Μεμέτ, ενώ στο 65′ φάουλ από τα 30 μέτρα του Κασιτερίδη η μπάλα έσκασε κάτω και μείωσαν έτσι οι Σάπες σε 2-1. Ακολούθως στο 68′ είχαμε κόρνερ του Κασιτερίδη κεφαλιά του Ντεμιρτζίδη, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ. Ο Κασιτερίδης στο 75′ εκτέλεσε φάουλ, ο Ντεμιρτζίδης πλάσαρε γράφοντας το 2-2, ενώ στο 88′ μπαλιά του Παπουνίδη ο Πασχάλης βρέθηκε απέναντι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με το σουτ να καταλήγει άουτ. Στο 90′ είχαμε φάουλ του Κασιτερίδη κεφαλιά του Βασιλακάκη με τον Αρή Μεμέτ να αποκρούει έξοχα στέλνοντας τη μπάλα κόρνερ, κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Χαρίτσης Δημητριάδης Τζιότζιος.

Δόξα Σώστη: Αρήφ, Μανάλης, Τέφος, Μαυρόπουλος,(46′ Καλοδημήδης), Κυπαρισούδης, Τρεσαλός, Τσορπίδης, Μπελέρης, (80′ Δοιράν), Χασάν, Φλέγγος, Καραπάτσιος.

Ελπίδα Σαπών: Παπανικολάου, Κασιτερίδης, Μακίδης, Παναγιωτόπουλος, Ρούφος, (46′ Παζαρίδης), Δημόπουλος,(62′ Χασάν), Πασχαλίδης, Καραθανάσης Α., Βασιλακάκης, Παπαχατζής, Παπουνίδης.