Το παράπονο του Νίκου Ουσταμπασίδη από τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει τη Κυριακή (12/10) εκτός έδρας στο Κοκκινόχωμα Καβάλας το Βύζάντιο, σε ενα δύσκολο παιχνίδι και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ουσταμπασίδης, μίλησε στο ThrakiSportS και στον Κοσμά Πανταζή, για το παιχνίδι στη Καβάλα, για τη φετινή προσπάθεια που γίνετε στον Εθνικό, αλλά και για το “μικρό” παράπονο που έχει για τον κόσμο της ομάδας.

 Ο προπονητής της ομάδας Νίκος Ουσταμπασίδης, σε συνέντευξη που έδωσε στο στούντιο του ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, τόνισε μεταξύ άλλων πως παρά την διακοπή του πρωταθλήματος οι παίκτες του θα είναι έτοιμοι για το ματς στην Καβάλα.

«Το Βυζάντιο έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά, αλλά και εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση. Η διακοπή που μεσολάβησε βέβαια δεν κάνει καλό σε καμία ομάδα αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και εμείς οφείλουμε να προσαρμοζόμαστε στις εκάστοτε καταστάσεις και πιστεύω πως θα είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι», είπε ο Εβρίτης κόουτς και συνέχισε:

«Γίνεται μία πολύ μεγάλη συνολική δουλειά από το καλοκαίρι. Από τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ, τους ποδοσφαιριστές που προσπαθούν πραγματικά και μην ξεχνάτε ότι πολλά είναι παιδιά που παίζουν για πρώτη φορά σε αυτήν την κατηγορία. Ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα ανταγωνιστική που να μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως στο τέλος θα δικαιωθούμε».

Τέλος, ο κ. Ουσταμπασίδης αναφέρθηκε στην όχι και τόσο ικανοποιητική προσέλευση του κόσμου της πόλης, ζητώντας παράλληλα την στήριξη του.

«Η βοήθεια από τον κόσμο μέχρι στιγμής δεν με ικανοποιεί. Η Αλεξανδρούπολη είναι μία πόλη 70.000 κατοίκων και τα νούμερα μέχρι στιγμής δεν είναι αισιόδοξα. Ελπίζουμε ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα γιατί οι παίκτες χρειάζονται τους φιλάθλους δίπλα τους».