Όσα έγιναν στο τουρνουά τις Βασίλισσας της Θράκης με την συμμετοχή της Ροδόπη 87’ και Αμαζόνων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το φιλικό τουρνουά που διοργάνωσε η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ξάνθης Βασίλισσες Θράκης, που υποδέχτηκαν στην Λευκόπετρα τις δύο εκπρόσωπους της περιοχής μας στις δύο μεγάλες  Εθνικές κατηγορίες  του Γυναικείου πρωταθλήματος Αμαζόνες Δράμας(Α’) και Ροδόπη 87’(Β’).

Πολύ καλό θέαμα με καλό ποδόσφαιρο, και ένα γερό κρας τεστ εν όψει τις έναρξης των πρωταθλημάτων είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν στο γήπεδο της Λευκόπετρας οι Αμαζόνες Δράμας και η Ροδόπη 87’ που μετείχαν στο εξαιρετικό τουρνουά που διοργάνωσαν οι Βασίλισσες Θράκης.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας ομάδα των Αμαζόνων Δράμας εντυπωσίασε με την παρουσία της, άλλωστε το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο, με την ομάδα του Κώστα Τερζή που εκπροσώπησε την χώρα μας και στον Champions League να δείχνει εντός γηπέδου και ειδικά στο παιχνίδι με την Ροδόπη γιατί θεωρείται από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα.

Από την άλλη η ομάδα της Ροδόπης 87’ που συνεχίζει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα της Β’ Εθνικής στις 26 Οκτωβρίου, έδειξε πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση αλλά θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να δέσει πλήρως η ομάδα, αλλά και στο κομμάτι της επίθεσης,  με την Βίκυ Περιβολοπούλου να χρησιμοποιεί όλες τις παίκτριες που είχε διαθέσιμες.

Τέλος πολύ θετικά σημάδια έδειξαν οι Βασίλισσες του Απόστολου Κουτρουλού, με τις Βασίλισσες να δείχνουν πως και φέτος παρότι με αρκετές αλλαγές και προσθήκες αρκετών νεαρών κοριτσιών έχει τα φόντα να πρωταγωνιστήσει.

Τις τρείς αναμετρήσεις διεύθυναν δύο ελπιδοφόρες σφυρίχτρας της ΕΠΣ Ξάνθης  οι Χαραλαμπίδου και Γκώγος.

Ας δούμε για την ιστορία τα σκορ, και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο τουρνουά:

Αποτελέσματα

Βασίλισσες Θράκης – Ροδόπη 87’  0-0
Αμαζόνες Δράμας – Ροδόπη 87’ 4-0(Μπιρτόγιου(2), Μοσκοφίδου(2) )
Βασίλισσες Θράκης – Αμαζόνες Δράμας  0-2 (Χατζηνίκου, Τσουμπρίλο)

Βασίλισσες Θράκης (Απόστολος Κουτρουλός): Μπουρντούνη, Ναλμπάντη, Αρβανιτίδου, Χατζηαντωνίου, Παλούση, Βλάχου, Ποιμενίδου, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου, Στεφανίδου, Καρακατσάνη, Παπανίκα, Δαμιανίδου, Κερεμτσή, Παπατζέλου, Λαζαρίδου Ζ., Μπουρχάν, Τοπαλίδου, Χατζηιωάννου, Μαυρομάτη, Μουρούκη, Εφέντη, Λαζαρίδου Δ., Ράπτη, Λαζαρίδου Αν., Βασιλειάδου, Κρουστάλη, Παρδή.

Ροδόπη 87’ (Βίκυ Περιβολοπούλου): Σταυρακάρα, Παρμαξή, Συμεωνίδη, Γκίνη, Κακουλίδου, Τερζίδου, Ζαχαριά, Μανέτα, Ψαρίδου, Λισγάρα, Λαζαρίδου Γ., Τσουκαλά, Φλώρου, Πατεράκη, Κατσαρού, Αντωνοπούλου, Κατρακάζα.

Αμαζόνες Δράμας (Κώστας Τερζής): Οπρέα, Κοτσάκη, Πελεκούδα, Γρηγορίου, Μήτκου, Φωτιάδου, Μοσκοφίδου, Φράγκου, Παπαδοπούλου, Καραπέτσα, Μπιρτόγιου, Μπεζυρτζή, Τσιγγελίδου, Δραγίνη, Κουπετσίδου, Κεραμυδά, Τσουμπρίλο, Χατζηνίκου, Μαλισιώρα, Ζήγρα, Χατζηόγλου.

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρξει πλήρες φωτορεπορτάζ του τουρνουά…