Τραυματισμός – σοκ του Σάκη Δανίδη την ημέρα των γενεθλίων του

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Άσχημο δώρο για τα γενέθλιά του αποκόμισε ο έμπειρος επιθετικός του Εθνικού Σάκης Δανίδης, που τραυματίστηκε στη χθεσινή προπόνηση και εκτός από το επόμενο παιχνίδι με το Κοκκινόχωμα θα λείψει εκτός απροόπτου από τις υποχρεώσεις της ομάδας τον επόμενο μήνα.

Με προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Φώτης Κοσμάς, όπου δεν έλειψαν τα απρόοπτα, με το Δανίδη να παθαίνει κάκωση μηνίσκου και να απέχει τον επόμενο μήνα απο τους αγώνες, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Εθνικού για τον αγώνα της Κυριακής απέναντι στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος του Νομού Καβάλας και θα ξεκινήσει στις 16:00 (με ζωντανή μετάδοση από το ThrakiSportS). Η ομάδα του Νίκου Ουσταμπασίδη έχει συλλέξει στις δύο πρώτες αγωνιστικές 4 βαθμούς έχοντας μία ισοπαλία και μία νίκη. Απεναντίας το Βυζάντιο έχει πετύχει δύο νίκες στο ξεκίνημα έχοντας 6 βαθμούς.

Με ανακοίνωσή του το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικου τμηματος του Εθνικου, ευχεται στον ποδοσφαιριστη του Εθνικού Σάκη Δανιδη περαστικα με ταχεια αναρρωση και να είναι πολυχρονος.

Από την πλευρά του, ο κομοτηναίος παίκτης του Εθνικού δήλωσε: Σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου επέστρεψα δυνατότερος , έτσι και τώρα , θα επιστρέψω δυνατότερος , γιατί σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις αλλά πόσες θα σηκωθείς και θα συνεχίσεις και δεν έχω μάθει να σκύβω το κεφάλι σε κανέναν και σε τίποτα. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τις ευχές σας , να σας έχει ο θεός καλά υγιής και να έχετε ανθρώπους κοντά σας που σας αγαπούν. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ που ήταν δίπλα μου σε αυτό το ατυχές γεγονός από την πρώτη στιγμή και κυρίως τον πρόεδρο Κ Βαρσαμίδη και τον Γενικό Αρχηγό Κ Λιάσκο για το ενδιαφέρον και την βοήθεια τους , τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και τους υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα για να τους το ανταποδώσω μέσα στο γήπεδο.