Στο Σουπερ Καπ Κολύμβησης 2014-2015 ο ΟΦΘΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Νέα διοργάνωση εντάσσεται στο εσωτερικό καλεντάρι της κολύμβησης για την περίοδο 2014-15.

Ειδικότερα πρόκειται για το θεσμό του Σούπερ Καπ που προγραμματίζεται να διεξαχθεί το διήμερο 21 και 22 Μαρτίου στην Αθήνα, όπου θα συμμετάσχει και ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης ως  ο πρώτος σε βαθμολογία κολυμβητικός σύλλογος σε όλες τις κατηγορίες για την σεζόν 2013-2014 σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Συγκεκριμένα δικαίωμα συμμετοχής έχουν, με βάση το άθροισμα των βαθμών τους στο σύνολο των βαθμολογιών των Πανελληνίων πρωταθλημάτων όλων των Κατηγοριών και ΟΠΕΝ την περίοδο 2013-14, τα 12 πρώτα Σωματεία της Περιφέρειας Αττικής, τα 4 πρώτα της Θεσσαλονίκης και το 1ο κάθε Περιφέρειας.

Αναλυτικότερα, από την Αττική τα Σωματεία: ΑΝΟ Αργυρούπολης, Ολυμπιακός, Ωκεανός, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ποσειδών Ιλισίων, Παλαιό Φάληρο, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Περιστερίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Ολυμπιάδα ’73, Ηλυσιακός, Ιωνικός Νίκαιας.

Από τη Θεσσαλονίκη: ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ, Άρης Θεσσαλονίκης, Ηρακλής

Από τις Περιφέρειες: ΝΟΒΑ (Θεσσαλίας), ΚΕ Κοζάνης (ΚΔ Μακεδονίας), ΝΟ Ρεθύμνου και ΝΟ Χανίων που ισοβαθμούν (Κρήτης – Ρόδου), ΝΟ Χαλκίδας (Αν. Στερεάς – Εύβοιας), ΟΦΘ Αλεξανδρούπολης (Αν. Μακεδονίας-Θράκης), ΝΕ Πατρών (Πελοποννήσου), Ποσειδών Ιωαννίνων (Δυτ. Στερεάς – Ιονίων – Ηπείρου).

Σε ότι αφορά την Περιφέρεια Αιγαίου, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν δεν προκύπτει δυνατότητα συμμετοχής του πρώτου σωματείου (Αργοναύτες Μυτιλήνης) με πλήρη ομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον πρώτο νικητή Σύλλογο στη Γενική βαθμολογία απονέμεται το Κύπελλο της διοργάνωσης ενώ απαλλάσσεται της υποχρέωσης καταβολής παραβόλου συμμετοχής σε όλους τους κολυμβητικούς αγώνες που διοργανώνει η ΚΟΕ, από την ημερομηνία διεξαγωγής του Σούπερ Καπ και μέχρι το τέλος των Πανελληνίων πρωταθλημάτων 2015.

Ακόμα άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως η 1η ομάδα της κατάταξης των Σωματείων της Θεσσαλονίκης, η 1η ομάδα της κατάταξης των Σωματείων της Περιφέρειας καθώς και η 2η ομάδα της ίδιας Περιφέρειας, απαλλάσσονται της υποχρέωσης καταβολής παραβόλου συμμετοχής στους Πανελλήνιους αγώνες Προαγωνιστικών ηλικιών και σε όλα τα Πανελλήνια πρωταθλήματα του 2015.

Επιπλέον, για τους νικητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης δε θα υπάρξει περιορισμός συμμετοχής κολυμβητών/τριών ανά αγώνισμα σε αγώνες που διοργανώνονται από Σωματεία.

Материалы по теме:

Επιτυχίες για τον ΟΦΘΑ στο Διεθνές Διασυλλογικό Μίτινγκ «Φιλίππεια 2017» της Καβάλας
  Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Καβάλας η Διεθνής Διασυλλογική διοργάνωση Φιλίππεια 2017 (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 500 περίπου ...
Σε λίγες μέρες η Απολογιστική Γενική Συνέλευση του ΟΦΘΑ
  Την Κυριακή 11 Ιουνίου και στο ξενοδοχείο Thraki Palace θα πραγματοποιηθεί η Απολογιστική Γενική Συνέλευση του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΘΑ: Το ...
Oι τιμές της εγγραφής στο Ν.Ο.Α.
Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας -  Μια μεγάλη προσφορά στους φίλους του υγρού στίβου κάνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης, στην τιμή ...
Σχολή κριτών και χρονομετρών στην Αλεξανδρούπολη με στόχο την ανάληψη μεγάλων κολυμβητικών διοργανώσεων
  Ο Ομιλος Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στα πλαίσια της συμβολής του στην, όσο το δυνατόν, αναβάθμιση και αξιοποίηση του νέου κολυμβητηρίου της Αλεξανδρούπολης και στην κοινή προσπάθεια ...
Αναχώρησε για Βαρκελώνη ο Χρ. Κατραντζής! Είναι η μοναδική θρακιώτικη εκπροσώπηση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου
Ανταπόκριση από την Αθήνα: Γιάννης Γιάγκινης -  Στην βαρκελώνη βρίσκεται πλέον από την Παρασκευή και το σύνολο της εθνικής ομάδας κολύμβησης, καθώς ...

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here