Η Ξάνθη δεν ψήφισε τον Αγγελίδη του ΠΑΟΚ για έναν… εγωισμό

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

–  Αν και φάνηκε με την στήριξή της στην πρόταση του ΠΑΟΚ να ξαναξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 6η αγωνιστική να προχωρά σε συμμαχία με τον ΠΑΟΚ, η κίνηση λίγο αργότερα να μην ψηφίσει τον πρόεδρο του δικεφάλου Ιάκωβο Αγγελίδη ως εκπρόσωπο της Λίγκας στην ΕΠΟ διέψευσε τα σενάρια που αμέσως κυκλοφόρησαν.

Όπως έγραψε από το βράδυ της Τετάρτης το ThrakiSportS, η Skoda Ξάνθη ήταν μία από τις επτά ΠΑΕ που δεν τον ψήφισαν. Ο Ιάκωβος Αγγελίδης έλαβε 11 ψήφους, αναδείχθηκε τρίτος και εκλέχθηκε… καταϊδρωμένος στην σχετική διαδικασία. Σύμφωνα με απόλυτα όσα έγιναν γνωστά, τον Αγγελίδη ΔΕΝ τον ψήφισαν ο Πλατανιάς, η Νίκη Βόλου, η Κέρκυρα, η Καλλονή, o Ατρόμητος και η Ξάνθη.

Δηλαδή, δεν ψήφισαν τον ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες (Ξάνθη – Ατρόμητος), οι οποίες ψήφισαν υπέρ της θέσης του, σε ότι αφορά την 6η αγωνιστική. “Αυτό, βεβαίως, δείχνει πως δεν υπάρχει κάποιο “μπλοκ”, παρά μια τυχαία ταύτιση απόψεων”, επισημαίνει ο Γιώργος Κουβεντίδης στο ρεπορτάζ του στο thessports.

Ωστόσο προχωρά παρακάτω και κάνει και μια δεύτερη αποκάλυψη: “Μάλιστα, η Ξάνθη δια του Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, φέρεται να μην ψήφισε τον Αγγελίδη για έναν… εγωϊσμό, διότι δεν ήρθε κανείς από τον ΠΑΟΚ σε επαφή μαζί του”.

Ο Πανιώνιος απείχε από την ψηφοφορία, διότι ο εκπρόσωπός του (Δάρρας) αποχώρησε εκνευρισμένος από το γεγονός ότι το συμβούλιο αποφάσισε να ασχοληθεί στο επόμενο δ.σ. με το θέμα της αίτησής του για υπαγωγή στο άρθρο 99 (όπως και στην περίπτωση του ΟΦΗ).

Τέλος, ο Ολυμπιακός ψήφισε τον Αγγελίδη. Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει λαβή για σχόλια ο Ολυμπιακός στην συγκεκριμένη περίπτωση κι ότι και να συμβεί στο μέλλον, θα έχει να λέει ότι “μα εμείς ψηφίσαμε τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να μπει στο συμβούλιο της ΕΠΟ”.