Πρεμιέρα με… γκάφα για Γκιρτζίκη στην προεδρία της ΚΕΔ

Ανταπόκριση από την Θεσσαλονίκη:Κώστας Καραγιάννης
–  H ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών της 1ης αγωνιστικής της Football League και κατάφερε να κάνει λάθος στα τρία από τα δώδεκα γήπεδα, που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες της πρεμιέρας!

Προφανώς δεν είναι αυτό λάθος για το οποίο ευθύνεται ο νέος πρόεδρός της, ο ξανθιώτης παράγοντας Γιώργος Γκιρτζίκης, ωστόσο σίγουρα και ο ίδιος δεν θα ήθελε να ξεκινήσουν οι ορισμοί με το… αριστερό και μάλιστα με μια τόσο ανούσια “γκάφα”.

Σύμφωνα λοιπόν με την ΕΠΟ, ο αγώνας Άλιμος – Πανηλειακός θα γίνει στο “ΑΟΤ Αλίμου”, το Λάρισα – Καλαμαριά θα γίνει στο “AEL FC ARENA” και το Ολυμπιακός Βόλου – Ζάκυνθος θα γίνει στο “Πανθεσσαλικό”.

Αν έχετε σκοπό να δείτε κάποιο απ΄ αυτά τα παιχνίδια, έχετε υπόψιν σας ότι, όπως σημειώνει το thessports που κάνει λόγο για “μνημειώδη γκάφα της ΕΠΟ”, ότι ο Άλιμος έχει έδρα το γήπεδο της Καισαριανής, η Λάρισα παίζει στο Αλκαζάρ κι ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ Βόλου.

Σ΄ αυτά τα γήπεδο, θα γίνουν οι συγκεκριμένοι αγώνες, όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς, αν μπει στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας, κάτι που έκανε το flnews.gr που ανακάλυψε και ανέδειξε και το όλο θέμα.

Στο Αλκαζάρ, μάλιστα, το παιχνίδι θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, καθώς η Λάρισα τιμωρήθηκε στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου.

FL