ΕΠΣ Θράκης: Εκτελούσαν πέναλτι και από πίσω… βοσκούσαν πρόβατα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Σε ένα αστείο περιστατικό βρέθηκαν οι περίπου 50 φίλαθλοι που επέλεξαν το απόγευμα της Τετάρτης να πάνε στο γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων για να παρακολουθήσουν τον νοκ άουτ αγώνα ανάμεσα στον τοπικό Σπάρτακο και την Φιλία Κομοτηνής για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Επρόκειτο για το συγκλονιστικότερο παιχνίδι της ημέρας, αφού η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι με τους γηπεδούχους να είναι πιο ψύχραιμοι και να επικρατούν με 5-3. Αυτό ωστόσο που προκάλεσε εντύπωση στους περισσότερους είναι ότι την στιγμή που εκτελούνταν τα πέναλτι, ακόμα και όταν ο τερματοφύλακας Πουλακίδας ευστοχούσε στο τελευταίο (βρέθηκαν γκολκίπερ εναντίον γκολκίπερ δηλαδή) δίνοντας την πρόκριση στους Αγίους Θεοδώρους, έξω από το γήπεδο, ακριβώς πίσω από τον τερματοφύλακα, πέρναγε ένα κοπάδι από… πρόβατα που βοσκούσαν. Ευτυχώς δηλαδή που υπήρχε περίφραξη και δεν μπήκαν να φάνε το χόρτο του γηπέδου!

Κατά τα λοιπά, στην κανονική διάρκεια του αγώνα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι. Όπως αναφέρει το RodopiSports, o κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα, αλλά στην παράταση το ματς πήρε άγρια ομορφιά με τις δυο ομάδες να σκοράρουν από μία φορά. Με μία ωραία εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη οι Άγιοι Θεόδωροι προηγήθηκαν ωστόσο ο Αντωνιάδης που είχε περάσει σαν αλλαγή για την Φιλία με εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι ισοφάρισε και έστειλε το ματς στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί ο Σπάρτακος ήταν πιο εύστοχος και πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης.

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (Ιωσηφίδης): Πουλακίδας, Σεφέρης, Ανδρέου, Κουφιώτης, Σιδηρόπουλος, Μίχος, Βουλγαρίδης, Κακουλίδης, Μαυρόπουλος, Λυκούδης, Εξακοίδης. Έπαιξαν και οι Γεωργιάδης, Πετρίδης, Μάρκου.
ΦΙΛΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ (Τσιμπουργκένης): Μπουτσαχτσή, Ροδουσάκης, Δουράχ Αλή, Πακάλ Αλή, Ζιούλης, Χουσείν ΣΙνάν, Ντάτση, Αχμέτ Χουσειν, Νεαζή Αλή, Παρασκευόπουλος, Ζαράκης. Έπαιξαν και οι Αντωνιάδης, Χασάν Φουρκάν, Οσμάν Χασάν.