Εκτός ο Τόρο από την προπόνηση της Εθνικής! Αμφίβολος για το Σάββατο

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Ο Βασίλης Τοροσίδης αντιμετωπίζει πρόβλημα οσφυαλγίας και έκανε θεραπεία, οπότε η συμμετοχή του με την Φινλανδία κρίνεται αμφίβολη, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και το τελευταίο 48ωρο θα είναι κρίσιμο.

Οι δυο «Ρωμαίοι» της Εθνικής Ελλάδας ο Θρακιώτης Βασίλης Τοροσίδης καθώς και ο Κώστας Μανωλάς δεν κατάφεραν να προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης (09/10) κι η συμμετοχή τους στον εκτός έδρας αγώνα με τη Φινλανδία παραμένει αμφίβολη. Στη θέση του 29άχρονου ξανθιώτη άσου, βέβαια, αγωνίζεται ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο

Ολοκληρώθηκε η εν Ελλάδι προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τον αγώνα με τη Φινλανδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2016. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Πέμπτης (09/10) για το Ελσίνκι, με τα προβλήματα να μην λείπουν για τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Ο τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, είδε δυο από τους ποδοσφαιριστές που είναι κομβικοί για την αμυντική διάταξη της «γαλανόλευκης», να μην προπονούνται στο τελευταίο πρόγραμμα πριν την αναχώρηση για τη Φινλανδία.

Οι δυο άσοι της Ρόμα περιορίστηκαν σε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα αντίστοιχα, με τον πρώτο να υποφέρει από οσφυαλγία και τον δεύτερο να είναι επηρεασμένος από το οικογενειακό θέμα («έχασε» τον παππού του) και να κάνει μόνος του προπόνηση για δεύτερη σερί μέρα. Το αν θα παίξουν κόντρα στη Φινλανδία, λογικά θα αποφασιστεί από τον Ρανιέρι στις προπονήσεις που θα γίνουν στο Ελσίνκι.