Video: Οι δύο Θρακιώτες που ξεχωρίζουν με τη φανέλα του Ολυμπιακού

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης 

– Φιλικό ματς παράσταση απέναντι στα αδύναμα Σούρμενα έδωσαν ο Ξάνθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης και οι πιτσιρικάδες του τμήματος Κ16 του Ολυμπιακού, στην οποία από φέτος το καλοκαίρι είναι μέλος της και ο πρωην παίχτης των ακαδημιών του Πανθρακικού Θανάσης Γιανναράκης.

Όπως γράφει το sportsacademies.gr μια καλή προπόνηση ήταν για την ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού το εκτός έδρας φιλικό με τα Σούρμενα, το οποίο έληξε με το ευρύ σκορ 8-0… Το ματς δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική εξαιτίας της μεγάλης διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Ξεχώρισε φυσικά για ακόμη μια φορά ο Ξανθιώτης Γιώργος Ξενιτίδης, σκόρερ και MVP του περσινού τελικού της Κ15 με τον ΠΑΟΚ, όπου στον αγώνα με τα Σουρμενα πέτυχε τρια τέρματα, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε και ο επίσης “δικός” μας Θανάσης Γιανναράκης.

Ο Γιώργος Ξενιτίδης ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο τα τμήματα υποδομής του Α.Ο Βιστωνίδας και αγωνίζεται στην θέση του επιτελικού χαφ. Το story της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό ξεκινά απο τον προπερασμένο Φεβρουάριο όταν σκάουτερ της ομάδας του Πειραιά τον εντόπισε σε αγώνες των ομάδων της περιφέρειας.

Στο ματς με τα Σούρμενα, οι παίκτες του Γιώργου Παπακωστούλη ανεξαρτήτως του αντιπάλου έδειξαν την δέουσα σοβαρότητα στο παιχνίδι τους, αποδεικνύοντας παράλληλα πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Πέρα από τα τρία τέρματα του Ξενιτίδη, τα άλλα γκολ των ερυθρόλευκων σημείωσαν οι Ασημάκης, Γκλεγκλές, Τσιντώνης, Καμπετσής και Βαλοτάσιος.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Σκαφίδας, Τουλκερίδης, Μανωλάκης, Παπαχρόνης, Παπαδογιωργάκης, Ι. Αγγελόπουλος, Καμπετσής, Ασημάκης, Γκλεγκλές, Βαλοτάσιος, Καράδαης και στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Γιανναράκης, Νικούλης, Τσιντώνης, Κωστανάσιος, Ορφανίδης,  Αμπάρα και Τσιπιρτίμης.

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/wRaCxzpDmf4?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]