Σήκωσε ψηλά η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη το θέμα των πλαστών ενημεροτήτων

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  To θέμα των πλαστών ή μη έγκυρων φορολογικών και ασφαλιστικών ενημεροτήτων σήκωσε στην Γενική Συνέλευση της Super League η ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, μια ημέρα μετά την γνωστοποίηση ότι υπάρχει πόρισμα που “καίει” 27 ομάδες, ανάμεσά τους και τον Πανθρακικό.

Ο εκπρόσωπος της Skoda Ξάνθης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας Βασίλης Κοντοβαζαινίτης, εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ και γνωστός δικηγόρος, έδωσε στην δημοσιότητα αμέσως μετά την θέση της ομάδας για το θέμα. Μια θέση γνωστή, που επαναλήφθηκε ωστόσο μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις.

Ο Κοντοβαζαινίτης μετά το τέλος της συνεδρίασης διάβασε ΛΟΙΠΌΝ τη θέση των ακριτών. Αυτό που τονίζεται στη θέση της Ξάνθης, ήταν πως πρέπει η διοργανώτρια αρχή να ενημερωθεί και να ενημερώσει, για το θέμα των πλαστών ενημεροτήτων.

Η θέση της Ξάνθης, όπως διαβάστηκε από τον εκπρόσωπό της, αναφέρει τα εξής:

«Δεν μπορούν να στοχοποιούνται ομάδες που έχουν πληρώσει και είναι συνεπείς και άλλες να είναι στην απ’ έξω και να μην παθαίνουν τίποτα.

Η Skoda Ξάνθη εισηγήθηκε στο ΔΣ, πέραν των άλλων, να πράξει τα δέοντα και να ενημερωθεί πλήρως και λεπτομερώς από τους αρμοδίους για τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες».

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 27 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ ΠΛΑΣΤΕΣ Ή ΜΗ ΕΓΚΥΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΕΣ ΣΎΜΝΦΩΝΑ ΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ