«Παίζει το… κεφάλι του με Φινλανδία ο Ρανιέρι λόγω (και) του Μάνταλου!»

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

– Το μέλλον του Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο της Εθνικής κρίνεται στα ερχόμενα παιχνίδια με την Φινλανδία και τη Β. Ιρλανδία, σύμφωνα με ιταλικό Μέσο. Διαβάστε τι γράφουν οι Ιταλοί.

Η κριτική των τελευταίων ημερών και συγκεκριμένα μετά την ήττα από την Ρουμανία, προς το πρόσωπο του Κλαούντιο Ρανιέρι έχει μετατραπεί σε… σενάριο απόλυσης από τους συμπατριώτες του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Η ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb» υποστηρίζει πως ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος παίζει… το κεφάλι του στα ερχόμενα ματς της «γαλανόλευκης» με την Φινλανδία και τη Β. Ιρλανδία.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του κειμένου ο Ρανιέρι κινδυνεύει να δει τον δρόμο της εξόδου για δύο λόγους.

Η πρώτη αιτία είναι οι αμφιβολίες που υπάρχουν για τις επιλογές του Ιταλού σε ό,τι αφορά τους παίκτες που πλαισιώνουν την Εθνική ομάδα. Χαρακτηριστικά, αναφέρει την περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου.

Ο δεύτερος λόγος, υποστηρίζουν πως είναι το πνεύμα που προσπαθεί να φέρει ο νέος τεχνικός στην ομάδα, το οποίο όμως αντιτίθεται στον μέχρι τώρα τρόπο σκέψης.

Πάντως από την ΕΠΟ δείχνουν να στηρίζουν το νέο προπονητή. Η ΕΠΟ διαψεύδει κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια καθώς υποστηρίζει πως θα στηρίξει τον Ιταλό τεχνικού μέχρι το τέλος των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.