Με απόντες συνεχίζονται οι προπονήσεις στη Ξάνθη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Οι προκριματικοί αγώνες των εθνικών ομάδων και ο στρατός… προκαλούν «προβλήματα» στην Ξάνθη, καθώς ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να δουλέψει με δυο απουσίες.

 

Ο Γούτας, υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία αλλά και ο Ρούντι που έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής Ανγκόλας για τις αναμετρήσεις με το Λεσότο στις 10 και 15 Οκτωβρίου στα πλαίσια της προκριματικής φάσης για το Orange Africa Cup of Nations 2015 που θα φιλοξενηθεί από το Μαρόκο απουσιάζουν, ενώ αντιθέτως έχουν μπει σε κανονικούς ρυθμούς οι Τριάδης και Λουσέρο. Αμφότεροι έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού.

Όσο για το πρόγραμμα της διπλής προπόνησης που διεξήχθη την Τετάρτη (8/10), το πρωί περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχύτητας ενώ το απόγευμα παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους και τελειώματα φάσεων. Τέλος, για την Πέμπτη (9/10) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το σαββατιάτικο (11/10) φιλικό με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.