Φιλική… τεσσάρα της ΓΕΑ επί της ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Σε ένα παιχνίδι στο οποίο παίχτηκαν τέσσερα σετ, η ΓΕΑ επικράτησε σε φίλικη αναμέτρηση στο κλειστό της Κομοτηνής της ΑΕΚ με 0-4 (15-25, 21-25, 17-25, 20-25).

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ήταν πολύ καλύτερη σε όλους τους τομείς, με την ομάδα της Κομοτηνής να έχει πρόβλημα στην υποδοχή και στην πάσα. Παράλληλα από την ΑΕ Κομοτηνής δεν έπαιξαν κάποιοι παίκτες, ενώ ο προπονητής της ομάδας  Τρύφων Εξάρχου δοκίμασε διάφορα σχήματα χρησιμοποιώντας συνολικά 16 παίκτες, εν αντιθέσει με τον προπονητή της ΓΕΑ Ηλία Κρεούζη που χρησιμοποίησε 9 παίκτες.

Αξιοσημείωτο του παιχνιδιού είναι ότι τέθηκαν αντίπαλοι οι γιοι δύο παλαίμαχων παικτών του αθλήματος, που αγωνίστηκαν και στην Εθνική ομάδα. Ο γιος του Σωτήρη Αμαριανάκη, Γιώργος, που αγωνίζεται στην ΓΕΑ, κέρδισε τον Δημήτρη Φάκα, γιο του Γιάννη Φάκα, που αγωνίζεται στην ΑΕ Κομοτηνής.

Τα σετ: 15-25, 21-25, 17-25, 20-25

ΑΕ Κομοτηνής (Εξάρχου): Κετσιτζής, Χατζηβλασίου, Δεληγιαννίδης, Λέκκος, Παπαϊωάννου, Παπαδόπουλος Γ., Χασιαπέτης, Λαντζουράκης, Δημόπουλος, Χριστόφας, Φάκας, Αβερκιάδης, Λαχτάρας, Παιδιαδίτης, Καζάκος, Κούλης

ΓΕΑ (Κρεούζης): Δαλβαδερένης, Αμαριανάκης, Καβαρατζής, Ζλατιλίδης, Μπουφίδης, Κυριακίδης, Αρχοντούδης, Φιλιππίδης, Γατέλας