Η ατζέντα των φιλάθλων της Θράκης για όλη την Εβδομάδα (6-12/10)

Γράφει ο Ατζέντης

–  Μετά από σχεδόν μία εβδομάδα αναγκαστικής… αποτοξίνωσης από τα αθλητικά, η αγωνιστική δράση επιστρέφει σταδιακά και κορυφώνεται το Σαββατοκύριακο. Για αυτό και σας ετοιμάσαμε την ατζέντα με όλα τα σημαντικά ραντεβού, που δεν πρέπει να χάσετε.

Αναμφισβήτητα αυτήν την εβδομάδα ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, με τον Ρανιέρι να έχει καλέσει Τοροσίδη και Μάνταλο ξανά στην αποστολή. Η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί το Σάββατο και εξαιτίας της, δεν έχουμε ούτε την προσεχή εβδομάδα πρωτάθλημα  για την Super League. Επιτρέπονται ωστόσο αυτή τη φορά τα φιλικά και θα έχουμε μάλιστα φιλικό “Ελ Θράκικο” το απόγευμα του Σαββάτου ανάμεσα σε Πανθρακικό και Ξάνθη στην Κομοτηνή. Ξεκινά και η Football League, ενώ με εκτός έδρας αναμετρήσεις για Εβρο Σουφλίου και Εθνικό Αλεξανδρούπολης, συνεχίζεται την Κυριακή το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η σημαντική είδηση της Κυριακής είναι βέβαια ότι αρχίζει και το πρωτάθλημα μπάσκετ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας, με την Ασπίδα Ξάνθης να αγωνίζεται εντός έδρας με το Στρατώνι και τον ΓΑΣ Κομοτηνή να κάνει πρεμιέρα εκτός στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ΧΑΝΘ. Επίσης, το weekend ξεκινά και η αγωνιστική δράση στο βόλεϊ με το Λιγκ Καπ, στο οποίο Εθνικός, Ορεστιάδα και η τροπαιούχος ΑΕΚ θα διασταυρώσουν από Παρασκευή τα ξίφη τους με στόχο το ένα όλο κι όλο εισιτήριο για το φάιναλ φορ της διοργάνωσης, που μάλλον φέτος θα φιλοξενηθεί στην Κρήτη. Κατά συνέπεια, θα έχουμε ένα ακόμα “Ελ Θράκικο” στο βόλεϊ, αφού έπειτα από χρόνια θα τεθούν αντιμέτωποι για επίσημο αγώνα Εθνικός και Ορεστιάδα.

Από εκεί και πέρα, έχουμε το Σαββατοκύριακο και αγώνες για το Κύπελλο Ελλάδος Γυναικών στο βόλεϊ (περιμένουμε το αναλυτικό πρόγραμμα από την ΕΣΠΕΘΡ), ενώ μέχρι την Τετάρτη διεξάγεται και το διεθνές τουρνουά γυναικών της Νέας Βύσσας. Παράλληλα, ξεκινά με κύπελλο και η ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Συνεχίζοντα φυσικά τα πρωταθλήματα μπάσκετ στις αναπτυξιακές κατηγορίες, ενώ στα τοπικά ποδοσφαιρικά δρώμενα κάνει πρεμιέρα η ΕΠΣ Έβρου και συνεχίζεται η δράση, μετά από διακοπή μιας εβδομάδας, σε ΕΠΣ Ξάνθης και Θράκης. Μεσοβδόμαδα έχουμε και παιχνίδια για το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στην γειτονιά μας έρχονται οι πρωταθλητές του NBA Σαν Αντόνιο Σπερς και το ThrakiSportS θα είναι μαζί με αρκετούς αναγνώστες του, που δήλωσαν συμμετοχή, στην Κωνσταντινούπολη, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα του Τόνι Πάρκερ και της παρέας του απέναντι στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ. Αναλυτικά όλα τα σημαντικά ραντεβού που οφείλει να έχει στην ατζέντα του ο κάθε θρακιώτης φίλαθλος για την τρέχουσα εβδομάδα (η ατζέντα κάθε ημέρας ανανεώνεται ανάλογα με τα νέα “ραντεβού” που κλείνονται”):

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ