Χτίζουν αποικία οι Ορεστιαδίτες στα Δωδεκάνησα! Στη Ρόδο και ο Χουσίδης…

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Αποικία Ορεστιαδιτών φαίνεται πως γίνεται το νησί της Ρόδου μιας και το Ροδίων Άθλησις ανακοίνωσε επίσημα την συνεργασία του με τον Εβρίτη πρώην άσο του ΑΟΟ Θεόδωρο Χουσίδη.

 

Έτσι ανέβηκε σε τρεις ο αριθμός των πρώην του Α.Ο.Ορεστιάδας, που πλέον συνεχίζουν την καριέρα τους στο ακριτικό νησί, με προηγούμενους τον προπονητή Νίκο Αντωνιάδη και τον κεντρικό Βασίλη Προδρομίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι με την προσθήκη του Θρακιώτη έμπειρου κεντρικού η ομάδα σαφέστατα βάζει τον πήχη ψηλά (αν και νεοφώτιστη) για την συμμετοχή της στην Α2 τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Ρόδου: ”Το Ροδίων Άθλησις είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια μεταγραφή η οποία θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα . Από σήμερα ο Θεόδωρος Χουσίδης είναι παίκτης της ομάδας. Ο πρώην αθλητής της Ορεστιάδας θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα στα φιλικά στην Αθήνα. Άλλο ένα όπλο για τον Νίκο Αντωνιάδη με τον οποίο γνωρίζονται από την περσινή πορεία και άνοδο στην Α1, ένας αθλητής ο οποίος δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις μιας και η πορεία του στο χώρο του βόλεϊ μιλάει από μόνη της”.

Μετά την υπογραφή, ο Θόδωρος Χουσίδης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στο Ράδιο Έβρος και την εκπομπή του Δημήτρη Μηλίκα, τις οποίες μπορείτε να ακούσετε με ένα κλικ ΕΔΩ