Χώρισε μετά από 9 χρόνια γάμου ο Γκατσιούδης! Η νέα ζωή του Εβρίτη ακοντιστή

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Μια νέα ζωή επιχειρεί να χτίσει αυτήν την περίοδο ο εβρίτης πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του ακοντισμού Κώστας Γκατσιούδης, καθώς πρόσφατα πήρε στα χέρια του το χαρτί του διαζυγίου του, μετά από εννέα χρόνια γάμου.

Ο άνθρωπος που έκανε υπερήφανους τους συμπατριώτες του στο Διδυμότειχο, τον Έβρο, την Θράκη, την Ελλάδα γενικότερα με τις επιδόσεις του στον χώρο του στίβου, αποφάσισε πρόσφατα να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με τη (πρώην πλέον) σύζυγό του Αγγελική Χατζηαντωνίου.

«Με την Αγγελική αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Μάλιστα πρόσφατα βγήκε και το διαζύγιο μας. Όμως οι σχέσεις μας είναι καλές, γιατί έχουμε αποκτήσει μαζί δύο παιδιά και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να είμαστε καλά έτσι ώστε να μεγαλώσουν τα παιδιά μας σωστά», δήλωσε ο ίδιος στην εφημερίδα Real Life, κάνοντας την σχετική αποκάλυψη.

Η σχέση του πλέον με την πρώην σύζυγό του είναι πολύ καλή, καθώς τα 7χρονα δίδυμα παιδιά τους, ο Γρηγόρης και η Μαρία, θα αποτελούν πάντα τον συνδετικό κρίκο που θα τους ενώνει.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί το 1998 και παντρεύτηκε το 2005 στο Διδυμότειχο, ιδιαίτερη πατρίδα του Κώστα. Ο γάμος τους είχε αποτελέσει τότε μεγάλο γεγονός για την τοπική κοινωνία, η οποία θυμάται μέχρι και σήμερα το γλέντι που είχε γίνει.

Το 2007 το πρώην ζευγάρι έζησε μία από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του, καθώς η Αγγελική έφερε στον κόσμο τα παιδιά τους, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους.

Ωστόσο από το 2012, σύμφωνα με το δημοσίευμα, άρχισαν να παρουσιάζονται τα πρώτα προβλήματα ανάμεσα στο ζευγάρι και από κοινού έκαναν προσπάθεια για να σώσουν τον γάμο τους.

Μάταια όμως, αφού έναν χρόνο μετά αποφάσισαν οριστικά και αμετάκλητα να δώσουν τέλος στην κοινή τους ζωή και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες διαζυγίου, το οποίο εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Πάντως, απόλυτη προτεραιότητά τους είναι η ανατροφή των παιδιών τους σε ισορροπημένο περιβάλλον. Για αυτό και ο Κώστας έχει εγκατασταθεί στην Αλεξανδρούπολη για να βρίσκεται κοντά στα παιδιά του, που θέλει να τα βλέπει όσο συχνότερα μπορεί.

Παράλληλα, ο έκτος ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ διατηρεί και πρακτορείο προπο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Διδυμότειχο…