Διήμερο ρεπό για τον Πανθρακικό και προετοιμασία για επανεκκίνηση

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Επιστροφή από Δευτέρα στις προπονήσεις για τον Πανθρακικό μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου που έδωσε ο Άκης Μάντζιος στους παίχτες του.

 

Σε δυο μέτωπα είναι στραμμένη η προσοχή του Άκη Μάντζιου κατά τη διάρκεια της 20 ήμερης περίπου διακοπής  μέχρι την επανέναρξή του πρωταθλήματος στις 18 Οκτωβρίου. Ο τεχνικός του Πανθρακικού λοιπόν έχει τη προσοχή του στους τραυματίες, αλλά κυρίως και στην βελτίωση της εικόνα της ομάδας που μετράει μόλις 5 βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες. Έτσι, μέχρι να υπάρξει ξανά επίσημη αγωνιστική δράση στη Super League ο Μάντζιος ευελπιστεί πως θα έχει ξανά στη διάθεσή του και προπονούμενους σε φουλ ρυθμούς τους Φερνάντες και Μπαϊκαρά, ενώ προς τα τέλη του Οκτωβρίου αναμένεται και η επιστροφή του Ρομέου.

Επίσης, στις προπονήσεις των Θρακιωτών αλλά και στο φιλικό με την Ξάνθη το Σάββατο (11/10) θα «τεστάρει» την πρόοδο των παικτών του σε θέματα τακτικής, δίνοντας μεγαλύτερη προσοχή στο δημιουργικό κομμάτι, όπου παρατηρείται μια αδυναμία στις αρχές της σεζόν.

Ο Άκης Μάντζιος μετά το ατυχές παιχνίδι με την Καλλονή δούλεψε με διπλές προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδαςμε τους παίκτες τους, με δεδομένο και το μεγάλο διάστημα της διακοπής. Έτσι, ο προπονητής του Πανθρακικού έδωσε στους παίκτες του ρεπό για το Σάββατο και την Κυριακή, ώστε να ξεκουραστούν, και τους περιμένει ξανά από Δευτέρα, ώστε να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, ενόψει και του φιλικό με την Ξάνθη.

Εξάλλου, μετά την ακύρωση της αγωνιστικής αυτού του Σαββατοκύριακου λόγω του άδικου θανάτου του Κώστα Κατσούλη, αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των αγώνων της εθνικής με Βόρειο Ιρλανδία και Φιλανδία είναι μια ευκαιρία για τον τεχνικό του Πανθρακικού να κάνει μια νέα προετοιμασία, να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο για τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί σε πρωτάθλημα και κύπελλο, δείχνοντας τις πραγματικές δυνατότητες της ομάδας που έδειξε και πέρυσι και μέχρι στιγμής δεν έχουν δείξει στο φετινό πρωτάθλημα.