Αθλητές του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης στη Super League

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Κοσμάς Πανταζής

– Με ανακοίνωσή του ο Ποντιακός Αλεξανδρούπολης γνωστοποιεί τις μεταγραφές που πήραν τα ταλέντα τις ακαδημίας σε ομάδες της Super League.

 Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε και φέτος μεταγραφές αθλητών του συλλόγου που προέρχονται από τα Τμήματα Υποδομής του AO Ποντιακού footballprints Π.A.O.K.

Αναλυτικά η πρώτη φετινή μας μεταγραφή είναι ο Βεζάσης Δήμος που θα αγωνίζεται φέτος στην ομάδα της Skoda Ξάνθη στην κατηγορία Κ-15. Η δεύτερη μεταγραφή είναι ο Καμπουρούδης Δημήτρης που θα αγωνίζεται στην ομάδα του Πανθρακικού επίσης στην κατηγορία Κ-15. Και οι δύο αθλητές μας θα αγωνίζονται με τις νέες τους ομάδες στο πρωτάθλημα της Super League. Επίσης πολύ σημαντική εξέλιξη για την ποδοσφαιρική τους συνέχεια σε υψηλό επίπεδο είχαμε και για άλλους δύο αθλητές μας που ήδη αγωνίζονται στην Scoda Ξάνθη , τους Πουλουκτσή  Αλέξανδρο και Ζώτο Παύλο οι οποίοι αν και γεννηθείς το 1997 προωθήθηκαν στην κατηγορία Κ-20. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους ευχαριστούμε για την προσφορά τους στον Σύλλογο.