Photos: Οι υψηλές συναντήσεις Στοΐνοβιτς με Πλατινί, Μόγιες, Σεφτσένκο

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Γεμάτος εμπειρίες επέστρεψε στην Κομοτηνή από τη Νιόν της Ελβετίας, όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ο προπονητής της Κ15 του Πανθρακικού Ζόραν Στοΐνοβιτς.

Όπως είχε αναφέρει από τις αρχές της εβδομάδας το ThrakiSportS, ο Στοϊνοβιτς, συμμετείχε σε σεμινάριο, στο πλαίσιο εκπαίδευσης προπονητών της σχολής κατηγορίας UEFA-PRO περιόδου 2014-2016. 

Εκεί ο προπονητής της Κ15 του Πανθρακικού είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Μισέλ Πλατινί, τον πρώην προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντέιβιντ Μόγιες, τον κορυφαίο ρουμάνο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ιοαν Λουπέσκου και φυσικά το μεγάλο αστέρι του ουκρανικού ποδοσφαίρου, τον Αντρέι Σεφτσένκο που ήταν επικεφαλής της αποστολής της Ουκρανίας.

Εκτός από την Ελλάδα και την Ουκρανία, στο συγκεκριμένο πρόγραμμα μετείχαν η Γερμανία, η Αυστρία, η Σκοτία και η Ιρλανδία (εξου και η παρουσία του Ντέιβιντ Μόγιες).

Επικεφαλής της ελληνικής αποστολής, στην οποία συμμετείχε ο Ζόραν Στοΐνοβιτς, ήταν ο τεχνικός διευθυντής Τέλης Μπατάκης και οι εκπαιδευτές της ΕΠΟ Μ. Μητροτάσιος και Ε. Βουτσακέλης, ενώ μεταξύ των… “συμμαθητών” του ο προπονητής Κ15 του Πανθρακικού βρήκε και καλούς του φίλους και παλιούς συμπαίκτες, όπως ο Δ. Καλύκας με τον οποίο ήταν μαζί συμπαίκτες.

Δείτε φωτογραφίες και απολαύστε τον Ζόραν Στοΐνοβιτς με ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου…