Φιλική ήττα της Ορεστιάδας από τον Άρη με 3-1 σετ

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Την ήττα με 3-1 σετ γνώρισε ο ΑΟ Ορεστιάδας από τον Άρη στο “Νίκος Σαμαράς”, στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δυο ομάδες αυτό το Σαββατοκύριακο.

 

Για την ακρίβεια, ο Άρης επικράτησε με 3-0 σετ αλλά Δεληκώστας και Γιάτσης αποφάσισαν να παίξουν και τέταρτο σετ με την Ορεστιάδα να το κερδίζει με 27-25.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με την ομάδα του ΑΟΟ έκανε ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος Λούνα, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον αμερικανό Ράιαν Στάφορντ και έφτασε στον Έβρο μέσω Κωνσταντινούπολης την Παρασκευή.

Από την αναμέτρηση απουσίασε, όπως ήταν φυσιολογικό, ο Δημήτρης Βλασακίδης που το πρωί της Πέμπτης έχασε τον πατέρα του σε τραγικό εργατικό δυστύχημα.

Ο δεύτερος φιλικός αγώνας που έχουν προγραμματίσει οι δύο ομάδες θα διεξαχθεί στι; 17:00 το απόγευμα της Κυριακής, ώστε ο Άρης αμέσως μετά να προλάβει να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη. 

Τα σετ: 20-25, 24-26, 18-25, 27-25

Α.Ο.ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ (Δεληκώστας): Δημητριάδης, Λούνα, Μάαν, Ριζόπουλος, Τόμσον, Ριάμπουκα / Κωνσταντινίδης (λ), Ποτολίδης, Δημητρούδης, Καρδαμανίδη.
Α.Σ.ΑΡΗΣ (Γιάτσης): Χαριτωνίδης, Κυριακίδης, Νικηφορίδης, Στίγγας, Χατζηπαραδείσης, Μπέλλος / Μπαμπαλιούτας (λ), Μαυροβουνιώτης, Πιπέργιας, Μίλης, Κουτσονίκας, Μέλκας