Αναμενόμενη φιλική ήττα της ΑΕ Κομοτηνής από τον Ηρακλή

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Την ήττα γνώρισε η ΑΕ Κομοτηνής από τον πολύ ισχυρό και φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία Ηρακλή με 2-1 σετ, σε αγώνα που τελείωσε πριν από λίγο, στο Κατσάνειο στη Θεσσαλονίκη.

 

Ο αγώνας ήταν μια πολύ καλή προπόνηση και για τις δυο ομάδες, ο Ηρακλής πήρε άνετα τα δυο πρώτα σετ, ενώ η Κομοτηνή το τρίτο και τελευταίο σετ (έκανε πολλές αλλάγές ο Πάτρας του Ηρακλή), αφού ο αγώνας έληξε 2-1, διότι οι φιλοξενούμενοι έπρεπε να γυρίσουν στην Κομοτηνή.

Τα σετ του αγώνα 25-15, 25-21, 22-25

Σε δηλώσεις του στο Thrakisports, που για μια ακόμα φορά και στα φιλικά, είναι δίπλα στις ομάδες της Θράκης, ο προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής Τρύφωνας Εξάρχου μας δήλωσε ότι ήταν ένα καλό και δύσκολο φιλικό για την ομάδα του, αφού ο Ηρακλής είναι σε άλλο επίπεδο και η θέση του είναι στην Α1 κατηγορία. Έθεσε στόχο την παραμονή στην Α2 κατηγορία, αφού το επίπεδο είναι αρκετά καλό με δυνατές ομάδες όπως ο Αίαντας και η ΓΕΑ που αντιμετώπισε στα φιλικά και ελπίζει ότι η ομάδα του θα ξεπεράσει κάποια προβλήματα τραυματισμών, κυρίως του πασαδόρου και είναι να έτοιμη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε δεκαπέντε περίπου μέρες με το Ζαφειράκη Νάουσας.