Photos: Τα γενέθλια της Δεβετζή στον “Παρμενίωνα” και η συνάντηση με Σαμαρά

Γράφει ο Κουτσοballης

– Η Πηγή Δεβετζή συμπλήρωσε την Πέμπτη το 38ο έτος της ηλικίας της (ποτέ δεν την έκρυψε άλλωστε, χώρια ότι εξακολουθεί να είναι… στυλάκι), ωστόσο το ενδιαφέρον είναι ότι δεν γιόρτασε τα γενέθλιά της με τούρτες και γιορτές, αλλά ντυμένη στα χακί και συμμετέχοντας στην άσκηση “Παρμενίων”.

 

Την΄σχετική ενημέρωση έκανε η ίδια στους φίλους της, μέσω facebook, αφού από το πρωί είχε αποκαλύψει ότι συμμετέχει σε στρατιωτική άσκηση. Αυτό που δεν έγραψε ποτέ όμως είναι το μετά. Καθώς όχι μόνο η άσκηση πέτυχε, αλλά επιπλέον η ίδια τράβηξε τα βλέμματα όλων με την παρουσία της. Μέχρι και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να συνομιλήσει για λίγο μαζί της (για τους τοπικούς παράγοντες, δημάρχους, βουλευτές και περιφερειάρχες δεν το συζητάμε).

Η Θρακιώτισσα, που κατέχει δύο μετάλλια από Ολυμπιακούς Αγώνες στην πλούσια συλλογή της, έχει τοποθετηθεί με βαθμό αξιωματικού (σμηναγός) στις Ενοπλες Δυνάμεις και όλοι θυμούνται πως από τον Σεπτέμβριο του 2011, με απόφαση του υπουργού Εθνικής Αμυνας, οι Ολυμπιονίκες μας αλλά και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές, που τιμητικά έχουν πάρει θέσεις στον στρατό και αμείβονται γι’ αυτό, έχουν αναλάβει ρόλο του γυμναστή των επαγγελματιών αξιωματικών αλλά και των στρατιωτών ακόμα που κάνουν χρήση των γυμναστηρίων των μονάδων στις οποίες έχουν κληθεί να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Με αυτήν την ιδιότητα λοιπόν, η Πηγή πήγε στον “Παρμενίωνα” και το ThrakiSportS σας παρουσιάζει ορισμένες από τις στιγμές της εκεί, μέσα από τις φωτογραφίες του Δημήτρη Αλεξούδη…