Πένθος στον Πανθρακικό… Έφυγε από την ζωή ο Σάββας Κεκλικογλου

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Με ανακοίνωση που εκδόθηκε το πρωί και προκάλεσε θλίψη στην Κομοτηνή, η ΠΑΕ Πανθρακικός γνωστοποίησε την απώλεια του Σάββα Κεκλικογλου και εξέφρασε στους οικείους του τα θερμά συλλυπητήρια του προέδρου και του διοικητικού της συμβουλίου.

Ο Σάββας, που είχε μείνει μόνος τα τελευταία χρόνια έχοντας χάσει τα αδέλφια του, βοηθούσε την ομάδα της καρδιάς του ως κλητήρας ενώ όλοι οι φίλαθλοι τον ήξεραν, καθώς ήταν από τους ανθρώπους που έκοβαν τα εισιτήρια στο ΔΑΚ και έτσι ερχόταν σε επαφή με όλους τους φίλους της ομάδας.

Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και η απώλειά του έχει συγκινήσει όλη την πόλη της Κομοτηνής. H κηδεία ορίστηκε στη μία το μεσημέρι στην εκκλησία Ζωοδόχου Πηγής, στα νεκροταφεία της Κομοτηνής. Ο Πανθρακικός αναφέρει στην λιτή ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Πέμπτης: 

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συγγενείς του αποθανόντος ΣΑΒΒΑ ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ.  Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης σου Κομοτηνής, που θα σε σκεπάσει.