Κλήθηκε ο Λοντίγκιν από τον Καπέλο στην εθνική Ρωσίας

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Στις λίστες του Φάμπιο Καπέλο συμπεριλαμβάνετε όπως και αναμενόταν το όνομα του Γιούρι Λοντίγκον, που και φέτος συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

 

Ο Καπέλο επέλεξε εικοσιπέντε  ποδοσφαιριστές, με όλα τα αστέρια να βρίσκονται στη λίστα, όπου μόνος ένας από τους διεθνής δεν αγωνίζεται στο ρώσικο πρωτάθλημα, ο Τσερίσεφ της Βιγιαρέαλ.

Στους κληθέντες είναι και ο «δικός» μας Γιούρι Λοντίγκιν που αγωνίζεται στην  Αγία Πετρούπολης. Ο Λοντίγκιν  είχε ξεκινήσει την καριέρα του, στην Ελλάδα και στην Ξάνθη, ενώ είχε αγωνισθεί πέντε φορές με την εθνική ελπίδων. Στην πορεία όμως προτίμησε την εθνική της πατρίδας του. 
 
Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Ιταλού προπονητή:
 
Τέρμα: Λοντίγκιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Ακινφέεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Ρεμπρόφ (Σπάρτακ Μόσχας)
 
Άμυνα: Μπερεζούτσκι (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Γκρανάτ (Ντιναμό Μόσχας), Ιγκνασέβιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Πάρσιβλιουκ (Σπάρτακ Μόσχας), Σεμένοφ (Τέρεκ Γκρόζνι), Σμολίκοφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Σενίκοφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Κομπάροφ (Σπάρτακ Μόσχας)
 
Κέντρο: Γκαζίνσκι (Κράσνονταρ), Σατόφ (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης), Γκλουσακόφ (Σπαρτάκ Μόσχας), Γκριγκορίεφ (Ροστόφ), Τζαγκόεφ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), Φαϊζούλιν (Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης)