Εντυπωσιακές φωτογραφίες της άσκησης “Παρμενίων” στο Έβρο

Επίδειξη δύναμης από τις Ένοπλες Δυνάμεις ήταν η τελική φάση της άσκησης ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ. Το προσωπικό και τα στελέχη τους απέδειξαν για μια ακόμη φορά ότι η δουλειά τους είναι η ζωή τους και γι΄ αυτό την κάνουν τόσο καλά με μισθούς ασήμαντους .

Το μήνυμα που θα έπρεπε να λάβει η πολιτική ηγεσία που παρακολούθησε την άσκηση είναι ότι αυτοί θα είναι πάντα εκεί που πρέπει, όταν πρέπει και όπως πρέπει. Έχοντας την ελπίδα ότι κάποτε η “διαρκής ετοιμότητα” στην οποία έχουν προσαρμόσει τη ζωή τους θα αναγνωριστεί κι απ΄ όσους τους θυμούνται μόνο σε τελικές φάσεις ασκήσεων ,σε παρελάσεις και δυστυχώς σε κηδείες.

Οι κάμερες και τα φλας στρέφονται πάντα στους επώνυμους. Αλλά στις στρατιωτικές ασκήσεις όπως ο ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑΣ οι πραγματικοί πρωταγωνιστές είναι αυτοί που συμμετέχουν. Όσοι για μία εβδομάδα εκτελούν το σενάριο της άσκησης, ο καθένας από το πόστο του. Και παρά την κούρασή τους παρουσιάζουν στους επίσημους το “σώου” της τελικής φάσης. Απαραίτητο για να γίνουν οι δηλώσεις στήριξης των Ενόπλων Δυνάμεων και του προσωπικού τους.
Συνήθως μέχρι την επιστροφή στην Αθήνα αυτές έχουν ξεχαστεί. Μέχρι την επόμενη άσκηση.

Οι πρωταγωνιστές λοιπόν σε φωτογραφίες του ΥΠΕΘΑ από τον ΠΑΡΜΕΝΙΩΝΑ είναι πράγματι…υπερπαραγωγή!    

 

Πηγή: www.onalert.gr