Δοκιμαστικό ταλέντων στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Με ανακοίνωσή της η UK TRIALS HELLAS ενημερώνει θα πραγματοποιήσει δοκιμαστικό στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στο Αθλητικό κέντρο της Νίκης Απαλού.

Σύμφωνα με το football-academies.gr, η UK TRIALS HELLAS είναι η μοναδική σοβαρή εταιρία αξιολόγησης ταλέντων στην Ελλάδα, η οποία μετά από δοκιμαστικά νεαρών ποδοσφαιριστών σε όλη την επικράτεια, επιλέγει με αξιοκρατικά κριτήρια και νόρμες, αυτούς που στη συνέχεια θα μεταβούν στην Αγγλία, όπου θα δοκιμαστούν εκεί, σύμφωνα με τον προγραμματισμό, για να πετύχουν την ένταξή τους σε Αγγλικές ομάδες.

Όπως αναφέρει η εταιρία μετά το άνοιγμά της στην αγορά της Ιταλίας, το Σάββατο αναμένονται τα αποτελέσματα για τους έξι ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που δοκιμάστηκαν στην Έμπολι. Σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο διάστημα η UK Trials Hellas θα ανακοινώσει τη συνεργασία της και με γερμανική ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της UK Trials Hellas κ. Λάμπρος Λιόνας ρωτήθηκε για την επιλογή της ακριτικής πόλης για το δοκιμαστικό στις 5/10 και μας είπε:

«Σε ολόκληρη τη Θράκη υπάρχουν καταπληκτικοί άνθρωποι, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολλά αξιόλογα ταλέντα. Ταλέντα, τα οποία δεν πηγαίνει κανείς να τα δει και τα περισσότερα μένουν στην αφάνεια. Πέραν των ομολογουμένως αξιέπαινων ενεργειών και πολύ θετικών βημάτων, που κάνουν κάποιες ακαδημίες να προωθήσουν τα παιδιά τους, δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Εμείς θα δώσουμε τη δυνατότητα διάκρισης, στα παιδιά που θα συμμετέχουν στο δοκιμαστικό που θα πραγματοποιήσουμε στην Αλεξανδρούπολη την Κυριακή. Όσα παιδιά διακριθούν, ανεξαρτήτως αριθμού, θα μεταβούν και θα διεκδικήσουν μια θέση σε ακαδημία ομάδας στο εξωτερικό.

Επίσης συν το χρόνο έχουμε ως στόχο, να προχωρήσουμε σε συνεργασία με κάποιες ακαδημίες της Θράκης και να συμβάλουμε με την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, στην ανάδειξη των νεαρών τους ποδοσφαιριστών».

Πληροφορίες για το δοκιμαστικό της Αλεξανδρούπολης

Πόλη: Αλεξανδρούπολη

Ηλικίες: 10-19 ετών

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Συγκέντρωση – Εγγραφές: 10:00 – 11:00

Ενημέρωση: 11:00 – 11:30

Έναρξη trial: 11:30

Χώρος διεξαγωγής: Αθλητικό κέντρο ΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΟΥ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6947687123