Στο «στόχαστρο» της Ξάνθης ο Νίκολα Βαρέλα!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Η μεγάλη εμφάνιση που έκανε ο μεσοεπιθετικός του ΑΠΣ Ζάκυνθος Νίκολα Βαρέλα κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδας που συνοδεύτηκε από ένα καταπληκτικό γκολ δεν πέρασε απαρατήρητη από τους Κρητικούς αλλά και από άλλες ομάδες που είδαν τα προσόντα του βραχύσωμου Παραγουανού παίκτη του ΑΠΣ Ζάκυνθος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ioniansports, τον κυανοκίτρινο παίκτη διεκδικούν δύοομάδες της Super League για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους στην μεταγραφική παρίοδο του Ιανουαρίου. Πρόκειται για τον ΟΦΗ και για την Ξάνθη.

Οι κρητικοί πήραν μια γεύση από τις δυνατότητες του παίκτη αφού ο Βαρέλα έκανε δύσκολη την ζωή τους στο παιχνίδι του Κυπελλου την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ ισοφαρίζοντας για την ομάδα του Ιονίου σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Μετά το παιχνίδι άνθρωποι της κρητικής ομάδας ρωτούσαν να μάθουν λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο παίκτη. Μάλιστα η διοίκηση του ΟΦΗ σκέφτεται να κάνει πρόταση στην Ζάκυνθο για την απόκτηση του βραχύσωμου μεοεπιθετικού.

Εκτός από τον ΟΦΗ και η  Ξάνθη μπαίνει στο παιχνίδι για την απόκτηση του Βαρέλα και σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να αποσπάσει γρήγορα το οκ της διοίκησης της νησιώτικης ομάδας. Δεν αποκλείεται πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας να έχουν γίνει και οι επαφές των δύο πλευρών. Από την μεριά της η διοικηση του ΑΠΣ Ζάκυνθος κρατά κλειστά τα χαρτιά της, αφού όπως τονίζεται στο ρεπορτάζ, μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες προτάσεις για την μετακίνηση του παίκτη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο.