Λουκέτο! Ούτε κύπελλο ΕΠΣ Θράκης την Τετάρτη, ούτε ΕΠΣ Έβρου ούτε Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Παναγιώτης Τζαμπαζλής

–  Το αλαλούμ συνεχίζεται σχετικά με την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού περί αναστολής της αθλητικής δραστηριότητας. Αν και η αρχική απόφαση έκανε λόγο μόνο για τα τοπικά πρωταθλήματα, τελικά σε αυτήν που εκδόθηκε συμπεριελήφθησαν και τα τοπικά!

Επίσης, διευκρινίζεται ότι οι αναβολές αγώνων δεν αφορούν μόνο το Σαββατοκύριακο αλλά όλη την περίοδο από  την Τετάρτη 1/10 και ολοκληρώνεται στις 6/10, την ερχόμενη Δευτέρα δηλαδή. Άρα για έξι μέρες δεν θα διεξαχθεί κανένας επίσημος αγώνας στην Ελλάδα, πλην του ευρωπαϊκού του Αστέρα Τρίπολης.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΕΟΚ άλλαξε αρχικά για την Δευτέρα τους αγώνες του κυπέλλου μπάσκετ και τελικά ξανάλλαξε την ημερομηνία και τους πήγε Τρίτη. Η απόφαση δημοσιεύθηκε στην Διαύγεια και πλέον αφορά τα πάντα, όλα τα αθλήματα και όλες τις διοργανώσεις, εθνικές και τοπικές.

Κατά συνέπεια:

1) Αναβάλλεται η πρεμιέρα στην Α’ και την Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου, που είχε προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο.

2) Αναβάλλονται οι αγώνες της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης που είχαν οριστεί για το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Οκτωβρίου (είχαν μάλιστα γίνει γνωστές μέχρι και οι διαιτητικές τριπλέτες!!!).

3) Αναβάλλονται οι αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας ΕΠΣ Ξάνθης, που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή (μετά από μετάθεση 24 ωρών λόγω της τοπικής γιορτής για την απελευθέρωση της Ξάνθης στις 4 Οκτωβρίου).

Υπενθυμίζεται ότι σε εθνικό επίπεδο:

1) Αναβλήθηκε η έκτη αγωνιστική της Super League και κατά συνέπεια τα παιχνίδια Ξάνθη – Καλλονή και Πανθρακικός – Πλατανιάς που κανονικά είχαν προγραμματιστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο

2) Αναβάλλεται η τρίτη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και κατά συνέπεια τα εντός έδρας παιχνίδια του Έβρου Σουφλίου και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που είχαν προγραμματιστεί για την Κυριακή.