Επίσημη “πρώτη” για Λουτσέσκου! Όσα έγιναν στην πρωινή προπόνηση…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την επίσημη του πρώτη προπόνηση πραγματοποιήσε ο Ρουμάνος τεχνικός Ρατζβάν Λουτσέσκου που απο σήμερα Τρίτη αναλαμβάνει και τυπικά την καθοδήγηση του Θρακιώτικου συλλόγου.

Το πρωί της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και στα γήπεδα του προπονητηρίου της στα Πηγάδια, η ομάδα της Ξάνθης πραγματοποίησε την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Ρατζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τις προηγούμενες μέρες παρακολούθησε από κοντά την ομάδα και τους παίκτες σε προπονήσεις και αγώνες σχηματίζοντας τις πρώτες του εντυπώσεις και από σήμερα ανέλαβε… δράση. Το πρόγραμμα της ημέρας μετά την προθέρμανση, περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής στο μεγαλύτερο μέρος του.

Για την επόμενη αναμέτρηση με την Καλλονή που μετά και την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού για αναβολή θα γίνει σε περίπου τρείς εβδομάδες, μια και υπάρχει και διακοπή λόγω Εθνικής ομάδας, δεν υπολογίζεται ο Κώστας Φλίσκας που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο ενώ σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Φερνάντο Γουάλας.