Δηλώσεις Καθάριου και Πασχαλάκη μετά την ήττα από την Καλλονή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Ο Νίκος Καθάριος στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες του Πανθρακικού μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Καλλονή, ενώ ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης χαρακτήρισε την ομάδα της Κομοτηνής άτυχη.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Καθάριος:

«Πιστεύω σήμερα η ομάδα μου μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο, θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, πιστεύω είχαμε την κατοχή της μπάλας, είχαμε κάποιες φάσεις που μπορούσαμε να τελειώσουμε καλύτερα, δεν τις αξιοποιήσαμε κατάλληλα και δεχθήκαμε ένα γκολ σε δύσκολο χρονικό σημείο, αλλά αυτό δεν ήταν δικαιολογία. Μπορούσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να μπούμε πιο δυνατά, δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο που θέλαμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μακρύ. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Πλατανιά».

Για το τι κρατούν από το αποψινό ματς είπε: «Κρατάμε το πάθος που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο. Πιστεύω ότι ήταν ένας δύσκολος αγωνιστικός χώρος με τον αέρα να μας επηρεάζει, αλλά πιστεύω ότι καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο, αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε».

Από την πλευρά του, ο νεαρός γκολκίπερ του Πανθρακικού είπε μετά το ματς στην κάμερα της Nova:

«Θεωρώ κατά την προσωπική μου άποψη ότι το παλέψαμε, προσπαθήσαμε να κρατήσουμε μπάλα από την αρχή του παιχνιδιού, να δημιουργήσουμε, αλλά σταθήκαμε άτυχοι στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και προηγήθηκε η ομάδα της Καλλονής. Θεωρώ πως άμα ήμασταν λίγο πιο συμπαγείς, θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί έχουμε δουλέψει αρκετά αυτές τις μέρες».

Για το που κρίθηκε το ματς: «Σας είπα, στο πρώτο ημίχρονο. Φάγαμε σε δύσκολο λεπτό το γκολ και έπεσε λίγο ψυχολογικά η ομάδα. Και στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε αρκετά δυναμικά, προσπαθήσαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, αλλά δε σταθήκαμε τυχεροί».

Για το δεύτερο γκολ της Καλλονής: «Ανοιχτήκαμε περισσότερο, προσπαθήσαμε να πετύχουμε το γκολ, αλλά όπως σας είπα και πριν, έτσι είναι η μπάλα, σταθήκαμε άτυχοι σ’ αυτό το παιχνίδι».