Αισιοδοξία για την νέα χρονιά στον Ερμογένη Ξάνθης

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Σε ρυθμούς προπονήσεων είναι εδώ και αρκετές μέρες το γυναικείο τμήμα του Ερμογένη, που φέτος βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΘΡ, με την συμμετοχή 10 ομάδων. Ο σύλλογος της Ξάνθης παρουσιάζεται πιο ενισχυμένος σε σχέση με πέρσι με την απόκτηση τριών κοριτσιών αλλά και την άνοδο από τις Κορασίδες δύο αθλητριών της ομάδας.

Για την ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου η φετινή χρονιά είναι ένα στοίχημα να παρουσιαστεί η ομάδα σαφώς καλύτερη από πέρσι και πιο ανταγωνιστική, μετά από μια πολύ καλή σεζόν, και με την φετινή χρονιά που αναμένεται ιδιαίτερα δύσκολη μια και στο φετινό πρωτάθλημα γυναικών θα μετέχουν συνολικά 10 ομάδες, αριθμός που αποτελεί από τους πιο μεγάλους των τελευταίον χρόνων.

Στην φετινή προσπάθεια του Ερμογένη θα βοηθήσουν και οι νεοαποκτηθείς Σοφία Βασιλειάδου από τις Φέρρες που αγωνίζεται στην θέση λίμπερο, η Κωνσταντίνα Γαλαζούλα από την Χρυσούπολη που αγωνίζεται ως κεντρικός και η Μαρία Χαλιαμπάλια από τον Άρη που αγωνίζεται ως ακραία, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν ακόμη δύο κορίτσια τουλάχιστον.

Στα ευχάριστα για τη νομάδα του Ερμογένη και η άνοδος δύο κοριτσιών από την ομάδα των Κορασίδων που θα ενισχύσουν την φετινή χρονιά το τμήμα των γυναικών. Ο λόγος για τις Γεωργία Βουδούρη (πασαδόρος) και Αριάδνη Κυριαζίδη (κεντρικός). Στα μείον η αποχώρηση της Κωνσταντίνας Παράφορου που ολοκλήρωσε τις σπουδές τις στο Δημοκρίτειο και θα επιστρέψει στην πατρίδα της την Λάρισα οπού και αναμένεται να αγωνιστεί την φετινή χρονιά.