Τροχαίο η Μαστροκώστα! Βανδή και Ντέμης τη μετέφεραν στο νοσοκομείο…

Γράφει ο Κουτσοballης

–  Θύμα τροχαίου έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας η Γωγώ Μαστροκώστα, συζύγος του προπονητή της ΑΕΚ Τραϊανού Δέλλα και γνωστή στους θρακιώτες καθότι διετέλεσε φοιτήτρια στο Δημοκρίτειο και έχει πτυχίο από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

 

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, η Μαστροκώστα ενεπλάκη σε τροχαίο με νταλίκα στην περιοχή της Βούλας και νοσηλεύεται στο Ασκληπιείο σε κατάσταση σοκ. Όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για θαύμα, καθώς το αυτοκίνητο μάρκας Smart που οδηγούσε, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σύγκρουση με νταλίκα που το παρέσυρε και σχεδόν δέκα μέτρα.

Oι πρώτες πληροφορίες λένε ότι η κατάσταση της Γωγώς Μαστροκώστα δεν εμπνέει ανησυχία και ότι έχει υποστεί θλάση στη μέση και εκδορές στο πρόσωπο, ενώ άμεσα στο σημείο γράφουν αθηναϊκά μέσα ότι έσπευσε η καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή (χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμα αν ήταν μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη ή όχι) που τη συνόδευσε με το ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας.

Το σίγουρο είναι ότι  σύμφωνα με το sentragoal  η Βανδή έμεινε μαζί της για τρεις ολόκληρες ώρες μέχρι να την καθησυχάσουν οι γιατροί ότι όλα είναι καλά.