LIVE από την Λέσβο: ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός 2-0 (τελικό αποτέλεσμα)

Μεταδίδει ο Δημήτρης Μπακιρτζής

– Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση ανάμεσα σε Καλλονή και Πανθρακικό. Ο Δημήτρης Μπακιρτζής μεταδίδει…

Καλησπέρα. Μαζί θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση ανάμεσα στην Καλλονή και τον Πανθρακικό, με την οποία πέφτει η αυλαία της πέμπτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Ωστόσο να διευκρινίσουμε ότι δεν είμαστε στην Μυτιλίνη – από την Κομοτηνή και την τηλεόραση θα βλέπουμε και εμείς το ματς και θα σας μεταδίδουμε τις εξελίξεις.

Ωρα 18:52  Οι γηπεδούχοι ψάχνουν το τρίτο τους εντός έδρας τρίποντο ενώ οι Θρακιώτες το πρώτο τους φετινό «διπλό».

Ωρα 18:55  Στα δυο παιχνίδια που έχουν συναντηθεί στη Super League οι δυο σημερινοί αντίπαλοι, στην περσινή σεζόν, έχουν επικρατήσει και στα δύο οι γηπεδούχοι με 2-0.

Ωρα 18:58  Συνολικά έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές σε Α’ και Β’ Εθνική και εντός έδρας ο Πανθρακικός έχει το απόλυτο με 2/2 νίκες, ενώ στη Λέσβο έχει σε 2 αγώνες μια ισοπαλία. Κοινώς την περίοδο 2011-2012 είχε αποδράσει από την Λέσβο με ισοπαλία 1-1 για τη Β’ Εθνική, ενώ πέρυσι στο ΟΑΚΑ ηττήθηκε για την Super League.

Ωρα 19:01 Οι νησιώτες προέρχονται απ’ την εκτός έδρας ήττα με 1-0 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη εβδομάδα. Μεσοβδόμαδα ο Γιάννης Ματζουράκης έκανε ροτέισον κόντρα στον Τύρναβο για το Κύπελλο και ήρθε 1-1. 

Ωρα 19:05  Ο Πανθρακικός από την πλευρά του προέρχεται από την πρώτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον Πανιώνιο με 1-0 στο ΔΑΚ Κομοτηνής. Μεσοβδόμαδα είχαμε το 0-0 με την ΑΕΚ.

Ωρα 19:09  Μέχρι στιγμής, ο εκτός έδρας Πανθρακικός είναι σίγουρα λιγότερο απειλητικός. Έκανε κακό ματς στην πρεμιέρα με την Κέρκυρα (ήττα 2-1), ήταν βελτιωμένος με τον Λεβαδειακό (1-1) και θα μπορούσε να κερδίσει.

Ωρα 19:12  «Είμαστε αήττητοι με εξαίρεση το πρώτο ματς, η ομάδα έχει καλή ψυχολογία. Υπήρχε πίεση, τώρα η ομάδα είναι πιο απελευθερωμένη και πολλά παιδιά ανεβαίνουν καθημερινά. Όλα αυτά είναι συν για την ομάδα. Δεν έχουμε βρει 100% τα πατήματά μας και παιχνίδι με παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι», εξήγησε ο Μάντζιος.

Ωρα 19:15  Μόλις μάθαμε ενδεκάδα: Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Ντιγκινί, Λαδάκης, Τζάνης, Κάσες, Σερφά, Εμπό, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

Ωρα 19:18  Πάμε να δούμε και την ενδεκάδα της Καλλονής: Χογκ, Αναστασιάδης, Βαλιός, Αντέγιο, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Λεοζίνιο, Μανούσος, Ναβάρο, Χουάνμα. 

Ωρα 19:21  Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τον Σύνδεσμο Δωδεκανήσου.  Βοηθοί του είναι οι Δαμιανός Ευθυμιάδης, Χρήστος Ακρίβος από τους Συνδέσμους Πιερίας και Αθηνών, αντίστοιχα.

Ωρα 19:26  Επίσημη είσοδος των δύο ομάδων με τους διαιτητές στον αγωνιστικό χώρο

Ωρα 19:29  Πάμε για το ξεκίνημα της αναμέτρησης

1′  Έναρξη αγώνα στη Μυτιλήνη.

5′ Ο Τζάνης κατέβασε ωραία την μπάλα και έκανε το σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

11′  Ευκαιρία για την Καλλονή. Ο Καλτσάς άφησε ωραία στον Μανούσο, που έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

20′ Τεράστια ευκαιρία για την Καλλονή. Ο Μανούσος έφυγε ωραία από δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα, με τον Χουάνμα να κάνει την προβολή και να στέλνει την μπάλα άουτ.

24′ Κίτρινη κάρτα στον Ποτουρίδη, καθώς κράτησε τον Μανούσο.

25′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λεοζίνιο, ο Πασχαλάκης απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

27′ Σουτ του Καλτσά αρκετά έξω από την περιοχή, ο Πασχαλάκης έπεσε και απέκρουσε για να παραχωρήσει κόρνερ.

28′ Νέα τεράστια ευκαιρία για την Καλλονή. Προβολή του Αντέγιο από το ύψος του πέναλτι, ο Μπαϊκαρά απομάκρυνε πάνω στη γραμμή και στη συνέχεια της φάσης ο Πασχαλάκης πέταξε την μπάλα κόρνερ. Διαμαρτύρονται για πέναλτι, αλλά ο Τούρκος έδιξε με το πόδι πάνω στην γραμμή και η μπάλα δεν είχε περάσει σε καμία περίπτωση.

31′ Κίτρινη κάρτα στον Κεϊτά για μαρκάρισμα στον Ντιγκινί.

33′ Κίτρινη κάρτα στον Τζάνη για μαρκάρισμα στον Μανούσο.

36′ Ο Ναβάρο γύρισε για τον Λεοζίνιο, ο Βραζιλιάνος έκανε το πλασέ στην κίνηση, με τον Πασχαλάκη να αποκρούει.

37′ Γκολ για την Καλλονή. Ωραία παράλληλη μπαλιά του Βαλιού από τη σέντρα, ο Αναστασιάδης με ωραία προβολή πριν η μπάλα πέσει στο έδαφος νικά την άμυνα του Πανθρακικού και τον Πασχαλάκη και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα. Καλλονή – Πανθρακικός 1-0.

39′ Κίτρινη κάρτα στον Χουάνμα.

45′ Κίτρινη κάρτα στον Μαϊκαρά για μαρκάρισμα στον Ναβάρο πριν αυτός μπει στην περιοχή.

45+1′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου μέρους: Καλλονή – Πανθρακικός 1-0.

46′ Έναρξη δευτέρου μέρους στην Λέσβο.

51′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό με τον Καθάριο να περνά στην θέση του Μπαϊκαρά.

54′ Φάση που θα συζητηθεί. Ο Κεϊτά έριξε στο έδαφος μέσα στην περιοχή τον Ίγκορ αλλά ο Τάσος Σιδηρόπουλος δεν καταλόγισε την εσχάτη των ποινών. Κακώς κατά την γνώμη μας – και με την άνεση του τηλεοπτικού φακού βέβαια. Αλλά αδικείται για άλλη μια φορά ο Πανθρακικός.

57′  Νέα πτώση στην περιοχή της Καλλονής, αυτή τη φορά του Κάσες, παίζεται λέει ο Σοδηρόπουλος. Ίσως εδώ να έχει δίκιο ο διεθνής ρέφερι, που μάλιστα μπήκε και στην προεπιλογή για το Μουντιάλ του 2018!!!

58′ Δεύτερη αλλαγή για την ομάδα της Κομοτηνής με τον Χασομέρη να περνά στην θέση του Κάσες.

64′ Γκολ για την Καλλονή. Λάθος του Σερφά με τον Μανούσο να φεύγει στην αντεπίθεση, η άμυνα του Πανθρακικού αντέδρασε άσχημα και ο αρχηγός της Καλλονής εκτέλεσε τον Πασχαλάκη για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του. Καλλονή – Πανθρακικός 2-0.

67′ Πρώτο κόρνερ για την ομάδα της Κομοτηνής, έναντι 7 που έχουν οι γηπεδούχοι.

70′ Πολύ μαγάλη στιγμή για τους “πράσινους” για να ξαναμπούν στο παιχνίδι, όμως ο Χόγκ θα νικήσει τον Τζάνη σε τετ-α-τετ ευκαιρία για τον Πανθρακικό.

76′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, με τον Μπαρέρα να περνά στην θέση του Λεοζίνιο.

77′ Τρίτη κίτρινη για παίκτη της Καλλονής, με τον Γιορέντε να αντικρίζει την κίτρινη για δυνατό μαρκάρισμα.

79‘ Απο τρείς κίτρινες για κάθε ομάδα, να θυμίσουμε πως για τον Πανθρακικό παρατηρήθηκαν οι Μπαϊκαρά, Τζάνης και Ποτουρίδης ενώ για την Καλλονή οι Γιορέντε, Κεϊτά και Χουάνμα.

81′ Δεύτερη αλλαγή για την Καλλονή ο Πιπίνης στην θέση τον Ναβάρο.

82′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Άκης Μάντζιος με τον Αράμπα να περνά στο γήπεδο στην θέση του Ντιγκινί.

84‘ Τελευταία αλλαγή και για την Καλλονή με τον Κύπρου να περνά στην θέση του Χουάνμα.

90′ Τελικό σκορ στην Λέσβο. Καλλονή – Πανθρακικός 2-0.

Ο Πανθρακικός δεν τα καταφέρνει και φεύγει με ήττα από την Λέσβο, μένει στους πέντε βαθμούς σε πέντε αγώνες ενώ η Καλλονή ανεβαίνει στους δέκα και ισοβαθμεί με Ολυμπιακό και Ατρόμητο στην δεύτερη θέση, πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Μείνετε στο ThrakiSportS, θα ακολουθήσει ρεπορτάζ αλλά και φωτορεπορτάζ…