ΕΠΣ Έβρου: Όσα έγιναν στο ματς κυπέλλου του Ποντιακού με τους Καππαδόκες

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Μεγάλη νίκη και την πρόκριση για τη Γ’ φαση του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου πήρε η Καππαδοκία εκτός έδρας μετά την άνετη επικράτησή της επί του Ποντιακού με 0-3, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Πυλούδη που σημείωσε χατ τρικ. 

Μάλιστα, μιλάμε για τον ορισμό του χατ τρικ, αφού και τα τρία τέρματα επιτεύχθηκαν σε ένα και μόνο ημίχρονο – και συγκεκριμένα το δεύτερο. Το 1-0 έγινε με πλασέ και τα επόμενα δύο με προσωπικές ενέργειες. Έτσι οι Καππαδόκες έφυγαν σχετικά εύκολα με τη νίκη και την πρόκριση από το γήπεδο του Ποντιακού στην Παλαγία, αν και μετά το πρώτο ημίχρονο δεν προμηνύονταν κάτι τέτοιο. 

Μέχρι τότε δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες και είχαν κυριαρχήσει τα νεύρα και τα πολλά μαρκαρίσματα. Ωστόσο στο δεύτερο μέρος ο AO Καππαδοκών παίρνοντας την κατοχή της μπάλας, πέτυχε τρία γκολ με τον πανταχού παρόντα Πηλούδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας ορίστηκε να διεξαχθεί περίπου την ίδια ώρα με το ματς του Εθνικού για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής και τα στοιχεία συγκεντρώθηκαν χάρη στην πολύτιμη βοήθεια του Κοσμά Πανταζή.

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Χατζητζίβας, Μιχαηλίδης, Θεοδωρής, Αρσενίου, Χατζηαντρεάν, Ασταλάκης (71′ Παμπορίδης), Καλίμνιος, Ρήγας, Βασιλικός, Παπάζογλου (60′ Χριστοφορίδης), Τρανόπουλος (87′ Δουλγέρης).
ΑΟ ΚΑΠΠΑΔΟΚΩΝ: Σπιριάδης, Κούρος, Βάρναλης, Απότας, Λιούρτας, Ζηκουρίδης, Ζάκκας, Γυλός (70′ Τσακιρίδης), Δεδελούδης (61′ Κατσέλης), Πυλούδης, Μαρασλής (80′ Κυριακίδης).