Δηλώσεις Μάντζιου για την ήττα, το πέναλτι και τον… κόντρα αέρα

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στον… αέρα της Λέσβου στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Άκης Μάντζιος μετά την ήττα του Πανθρακικού από την Καλλονή με 2-0. Υποστήριξε επίσης (όχι άδικα) ότι δεν δόθηκε ένα πέναλτι στην ομάδα του σε ανατροπή του Κάσες που θα είχε αλλάξει πολλά στην εικόνα του αγώνα, αλλά σε γενικές γραμμές αναγνώρισε την ανωτερότητα της Καλλονής και το δίκαιο της νίκης της.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας της Κομοτηνής μετά την ήττα της ομάδας του από την Καλλονή στην Λέσβο:

«Ξέραμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι η Καλλονή. Και αυτό το έκανε και πιο δύσκολο ο πολύ δυνατός αέρας που επικρατούσε στο γήπεδο.

Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε κόντρα αέρα. Ξεκινήσαμε καλά, καταφέραμε να έχουμε τους επιθετικούς της Καλλονής μακριά από την εστία μας.

Νομίζω ότι τρία ήταν τα σημεία κλειδιά που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα. Πρώτον θεωρώ ότι ήταν ένα πεντακάθαρο πέναλτι στον Ιγκόρ που ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά στο 1-0, το εύκολο γκολ που φάγαμε και μετά ότι δεν καταφέραμε με τον Τζάνη να μειώσουμε και να ξαναμπούμε στο ματς.

Σε γενικές γραμμές νομίζω πάντως ότι η Καλλονή ήταν καλύτερη. Προετοιμαζόμαστε πλέον για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά».