Απίστευτο! Ο Τσότσος στο τοπικό Δωδεκανήσου!!!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο Ιπποκράτης Κω μετά τον Αντώνη Ασημακόπουλο έδωσε τα χέρια με τον σέντερ Κώστα Τσότσο, που φέτος έπαιξε στον Ηρακλή, πέρασε από την BF Ξάνθη, ενώ έπαιζε για πολλά χρόνια στην Α2 και στη Β’ Εθνική

Την… «μπάνκα» στον αέρα σύμφωνα με το 12sports, τινάζει ο Ιπποκράτης Κω, ο οποίος φτιάχνει ομάδα όχι μόνο για το τοπικό, ούτε καν για τη Γ’ Εθνική αλλά πολύ παραπάνω.

Οι Κώοι μετά τη συμφωνία με τον Αντώνη Ασημακόπουλο, που πρόκειται να οριστικοποιηθεί αύριο, συμφώνησαν με τον 34χρονο Κώστα Τσότσο, ο οποίος θα αποτελέσει το βασικό σέντερ της ομάδας. Πρόκειται για δυναμικό παίκτη, ο οποίος φέτος έπαιξε στον Ηρακλή, ενώ τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε και στον Κολοσσό, στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο Τσότσος έχει αγωνιστεί με επιτυχία σε Ξάνθη, Κολοσσό Ρόδου, Πανερυθραϊκό, Ίκαρο Καλλιθέας, Ερμή Λαγκαδά, Ολυμπιάδα Πατρών,  Δόξα Λευκάδας, Ένωση Ιλίου και στον Ηρακλή.

Ουσιαστικά στην Κω το «αφεντικό» τρελάθηκε και ο Ιπποκράτης δείχνει τις ορέξεις, που τον καθιστούν πλέον μακράν το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.