Παρέμβαση Πανόπουλου με μήνυμα ακόμα και… στα χόρτα του γηπέδου

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Σε δημόσια δήλωση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Ξάνθης, προέβη περίπου στις τρεις το μεσημέρι ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος.

 

Με αυτήν, αφενός συνεχάρη τον προπονητή του Πανιωνίου για την δουλειά που κάνει στην ομάδα του αλλά ιδίως για το επίπεδο των δηλώσεών του στην συνέντευξη Τύπου, που μετέφερε νωρίτερα το ThrakiSportS, ενώ δεν δίστασε να στείλει μήνυμα σε όλους όσους μισθοδοτούνται από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, μια δήλωση προφανώς με πολλούς αποδέκτες (παίκτες και μη).

Αναλυτικά η δήλωση του Χρήστου Πανόπουλου, όπου ασφαλώς ξεχωρίζει η ατάκα του ότι το μήνυμά του οφείλουν να το αντιληφθούν “και τα χόρτα του γηπέδου και ανεξαιρέτως όλοι όσοι μισθοδοτούνται από την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη”:

Συγχαρητήρια στον προπονητή κ. Τερεζόπουλο για την δουλειά που κάνει στην ομάδα του και για το επίπεδό του σαν άνθρωπος όπως φάνηκε από τις δηλώσεις που έκανε. Κάποιος άλλος στη θέση του θα δήλωνε: «Ένα σκορ 5-2 ή 6-2 έγινε 1-1». Σεβάστηκε τον αντίπαλο κι αυτό είναι προς τιμή του.

Όσον αφορά εμάς, θα πρέπει ΧΘΕΣ να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας και τη νοοτροπία μας ακόμη και στα χόρτα του γηπέδου. Ας το καταλάβουν αυτό και τα χόρτα του γηπέδου και ανεξαιρέτως όλοι όσοι μισθοδοτούνται από την ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ και την έχουν επιλέξει σαν προσωρινό ή μόνιμο προορισμό τους.