LIVE το Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Καστοριά – Σουφλί και Εθνικός – Ακροπόταμος

Μεταδίδει από την Αλεξανδρούπολη ο Λεωνίδας Κάλφας

–  Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Καστοριά – Έβρος Σουφλίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής. Ο Λεωνίδας Κάλφας είναι στο Στάδιο Φώτης Κοσμάς της Αλεξανδρούπολης, ενημερώνεται και από τον Νίκο Γκούντλη από το Σουφλί και τον Κώστα Καραγιάννη από την Θεσσαλονίκη για όσα συμβαίνουν στο Καστοριά – Εβρος Σουφλίου αλλά και τα υπόλοιπα ματς του ομίλου και μεταδίδει…

Καλησπέρα. Μετά από δύο αγωνιστικές, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Διακόπτεται και οι ομάδες έχουν υποχρεώσεις για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής. Το Σουφλί παίζει στην Καστοριά ενώ ο Εθνικός, μια εβδομάδα μετά τον θρίαμβο στην Αλεξανδρούπολη με 4-0 επί του Άρη Ακροποτάμου, τον ξαναφιλοξενεί στο Φώτης Κοσμάς.

Ωρα 14:54  Θα είμαστε μαζί σας από τώρα μέχρι και την ολοκλήρωση των αγώνων που σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα κριθούν στην παράταση και αν χρειαστεί τα πέναλτι

Ωρα 14:57  Θυμίζουμε το πρόγραμμα για τον πρώτο γεωγραφικό όμιλο, όπου μετέχουν οι δικές μας ομάδες. Αναγέννηση Γιαννιτσών – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Εθνικός Νέου Αγιονερίου – Καμπανιακός, Καστοριά – Έβρος Σουφλίου, Καβάλα – Απόλλων Αρναίας, Θύελλα Φιλώτα – Άρης Θεσσαλονίκης, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου, Δόξα Δράμας – Ηρακλής Αμπελοκήπων, Ορφέας Ελευθερούπολης – Πανσερραϊκός

Ωρα 15:06  Μόλις μάθαμε από την Καρτοριά την συνθεση του Σουφλίου: Γκουζελάς, Μπάμνιος, Τσαπάνης, Ραφαήλ, Λίτσος, Δραγανίδης, Εμρέ, Εφραιμίδης, Νπόλας, Κουρελάς, Τοπούζης

Ωρα 15:10  Αρκετός κόσμος δείχνει να έρχεται στην Αλεξανδρούπολη, που το πρωί φιλοξένησε και το Run Greece. Σε λίγο θα σας μεταφέρουμε τις συνθέσεις.

Ωρα 15:14  Πάμε στις συνθέσεις: Για τον Εθνικό ξεκινούν οι Φυσέκης, Θάνος, Κατρανίτσας, Παρασκευάς, Λειβαδιώτης, Τορομανίδης, Καμπιώτης, Ελληνίδης, Κόκολος, Θεοδωράκης, Αγγελακάκης. Για τον Άρη Ακροποτάμου: Κωνταντάκος, Καμπερίδης, Φερεντίνας, Τσολακίδης, Εσκερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δουβλατζής, Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

Ωρα 15:20  Σε δέκα λεπτά ξεκινούν τα παιχνίδια. Νωρίτερα κατά μία ώρα σε σχέση με τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι.

Ωρα 15:22  Βέβαια παράταση και πέναλτι έχει ενδεχόμενο να υπάρξει και στα ματς του κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, αλλά αυτά ξεκινούν στις 16:15 ως γνωστόν. Σήμερα έχει άλλα έξι παιχνίδια, το ένα από αυτά στην… Αλεξανδρούπολη.

Ωρα 15:25  Διαιτητής στην Αλεξανδρούπολη είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης από την γειτονική Κομοτηνή, με βοηθούς τους Κρυωνά Σερρών και Ζήδρα Δράμας.

Ωρα 15:30  Εναρξη και στα δύο παιχνίδια που καλύπτουμε. Εδώ στην Αλεξανδρούπολην πάντως δεν υπάρχει ο ξεσηκωμός της περασμένης Κυριακής, περίπου στα 100 άτομα έχουν έρθει αλλά η προσέλευση συνεχίζεται.

Ωρα 15:38  Γκοοοοοοοοοοοοοολ για τον Εθνικό. Ο Αγγελακάκης βρέθηκε μέσα στην περιοχή και με όμορφο πλασέ, όπως και την προηγούμενη Κυριακή, ανοίγει το σκορ. Εθνικός – Ακροπόταμος 1-0.

Ωρα 15:45  Συμπληρώνουμε το πρώτο τέταρτο στους αγώνες. Στην Καστοριά παραμένει το 0-0, στην Αλεξανδρούπολη ο Εθνικός πήρε κεφάλι στο σκορ.

Ωρα 15:51  Στην Φλώρινα, ο Άρης πέτυχε γκολ και προηγείται με 1-0 της Θύελλας Φιλώτα. Θυμίζουμε ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού φιλοξενεί στην επόμενη φάση το νικητή του αγώνα Καστοριάς – Εβρου Σουφλίου.

Ωρα 15:58  Κόκκινη κάρτα στην Αλεξανδρούπολη στον Εσκερίδη του Αρη Ακροποτάμου που θα συνεχίσει με δέκα παίκτες. Την πρώτη κίτρινη την δέχτηκε στο 23′ για διαμαρτυρία και στο 28′ έλαβε δεύτερη κίτρινη, ίσον κόκκινη και αποβολή, για σκληρό μαρκάρισμα.

Ωρα 16:05  Απομένουν δέκα λεπτά για την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους. Δείχνουν να γίνονται πιο εύκολα τα πράγματα για τον Εθνικό πλέον, που προηγείται και παίζει και με παίκτη παραπάνω.

Ωρα 16:17  Τέλος πρώτου ημιχρόνου στην Αλλεξανδρούπολη. Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 1-0

Ωρα 16:25  Ενημέρωση από την Καστοριά δεν έχουμε, υποπτευόμαστε ότι βρισκόμαστε στο 0-0 στο ημίχρονο

Ωρα 16:33  Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια. Και όμως με γκολ του Τοπούζη ο Έβρος προηγείται με 1-0 στην Καστοριά!!!

Ωρα 16:45  Εχουν ξεκινήσει και στα δυο παιχνίδια που καλύπτουμε το δεύτερο ημίχρονο, χωρίς αλλαγές στο σκορ.

Ωρα 16:55  Στο ματς που συγκεντρώνει το πιο μεγάλο ενδιαφέρον πλην των θρακιώτικων ίσως, ο Αρης νικάει με 1-0 την Θύελλα Φιλώτα

Ωρα 17:05  Στην Φλώρινα, γκολ για την Θύελλα Φιλώτα. Ισοφαρίζει σε 1-1 τον Άρη

Ωρα 17:10  Γκολ μαζεμένα στην Καστοριά. Δεν ξέρουμε πότε έχουν μπει, αλλά όπως μας ενημερώνουν το σκορ είναι 2-1 για την Καστοριά σε βάρος του Έβρου Σουφλίου ενώ μένει ένα δεκάλεπτο για την λήξη του αγώνα. Καστοριά – Έβρος Σουφλίου 2-1

Ωρα 17:12  Γκολ στην Φλώρινα για τον Άρη, που ξαναναπαίρνει προβάδισμα λίγο πριν το τέλος.

Ωρα 17:23  Τέλος του αγώνα στην Καστοριά. Με ανατροπή η γηπεδούχος ομάδα παίρνει τη νίκη και προκρίνεται στην επόμενη φάση. Τελικό αποτέλεσμα: Καστοριά – Έβρος Σουφλίου 2-1.

Ωρα 17:24  Τέλος του αγώνα και στην Αλεξανδρούπολη. Νίκη για τον Εθνικό με το ισχνό 1-0 αλλά αρκετό για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Τελικό αποτέλεσμα: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Άρης Ακροποτάμου 1-0.

Κατά συνέπεια, ο Εθνικός προκρίνεται στην επόμενη φάση. Ο Έβρος Σουφλίου σταματά κάπου εδώ την πορεία του στο κύπελλο Γ’ Εθνικής, αφού η Καστοριά με ανατροπή τον κέρδισε και τον απέκλεισε στην επόμενη φάση, όπου προκρίθηκε και θα αντιμετωπίσει τον Άρη.