Η αποστολή του Πανθρακικού για το ματς με Καλλονή στη Λέσβο

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Για τη Λέσβο αναχώρησε η αποστολή του Πανθρακικού όπου τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στην Μυτιλήνη την Καλλονή. Ανακοινώθηκε και η αποστολή των νησιωτών.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου ταξίδεψε οδικώς για την Θεσσαλονίκη και από εκεί θα «πετάξει» απευθείας για την Μυτιλήνη όπου και θα πραγματοποιήσει την τελευταία προπόνηση. Εκτός πλάνων έμειναν ο τραυματίας Φερνάντεζ, αλλά και ο Ρομέου, καθώς και οι Τσουμάνης και Τριανταφυλλάκος.

Στην αποστολή για Λέσβο συμμετέχουν οι: Αθανασιάδης, Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Χρήστου, Ποτουρίδης, Μπαϊκαρά, Καθάριος, Χασομέρης, Τζάνης, Ίγκορ, Κάσες, Αράμπα, Ντιγκινί, Πέρεζ, Μεχία, Σερφά και Εμπόου.

Από την άλλη η ομάδα της Λέσβου θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί στην έδρα της, με τον Γιάννη Ματζουράκη να μην υπολογίζει τους τραυματίες Ανρί Καμαρά και Ανέστη Αγρίτη.

Στην αποστολή, η οποία θα αποσυρθεί μέχρι την ώρα του αγώνα σε ξενοδοχείο της πόλης, συμμετέχουν οι: Χογκ, Ναβάρο, Γιορέντε, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Λεοζίνιο, Στεφάνοβιτς, Μπαρέρα, Βαλιός, Καλτσάς, Τσαμπούρης, Κεϊτά, Πιπίνης, Αντέτζο, Κύπρου, Χουάνμα, Αλέξιτς, Μανούσος, Μίνγκας και Μπουρούς.