Βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ για τη Κ17 του Πανθρακικού

Ανταπόκριση από τη Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η Κ17 του Πανθρακικού ηττήθηκε στο γήπεδο της Μεσούνη με 3-0, από τον πολύ δυνατό στις ακαδημίες ΠΑΟΚ, για την  3ης αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, έχοντας ένα χαμένο πέναλτι στο 0-1.

 

Το πρώτο γκολ  ήρθε νωρίς, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει προβάδισμα μόλις στο 6’, με κεφαλιά του Χατζηδίμπα μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Κουτούση. Το 2-0 για τον ΠΑΟΚ έκανε στο 72’ ο Αργυρίου, που ευστόχησε στην επαναφορά κι αφού είχε προηγηθεί ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα του Πανθρακικού σε σουτ του Κωνσταντίνου. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 92’ με το πλασέ του Υφαντίδη έπειτα από σέντρα του Καπρέτσου.

Η φάση που πιθανότατα άλλαξε τη ροή του αγώνα έγινε στο 25′ όταν ο εξαιρετικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Γιώργος Μούτσα απέκρουσε το πέναλτι που κέρδισε ο Πανθρακικός.

Η σύνθεση του Πανθρακικού: Τζελέπης, Καλαιτζίδης, Τζατζανάς, Γκιλντίδης, Δαλής, Βελή Χασάν, Σταφιλάς, Κυριαλάνης, Σαραντίδης, Κατσαρός, Κοσμίδης

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μούτσα, Λιάπτσης, Χαραλαμπίδης (57’ Αηδονίδης), Πασπαλάς, Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Ευθυμίου (50’ Αργυρίου), Μίσκοβιτς, Κωνσταντίνου (85’ Καπρέτσος), Χατζηδίμπας (74’ Υφαντίδης), Κουτούσης (63’ Παναγιωτίδης)”.